30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Esiliinat

Esiliina on tuote joka suojaa sinua roiskeilta ja muulta lialta kun valmistat ruokaa tai leivot. Monet esiliinat on valmistettu puuvillasta joten ne voi helposti pestä pesukoneessa tarvittaessa.
Nahkaesiliinat
85 osumaa / Lajittelutapa:
Pieni Unikko keittiötekstiilisetti - Valkoinen-musta - Marimekko
Marimekko

Pieni Unikko keittiötekstiilisetti, Valkoinen-musta

45 €77 €
Varastossa
1
...
3
Sivu 1/3

Lisätietoja Esiliinat stä

Meiltä löydät pitkät sekä lyhyet esiliinat. Puolipitkä esiliinaa suojaa ainoastaan jalkojasi kun taas kokopitkä esiliina on koko kehon pituinen. Tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että ostat esiliinan, joka sopii hyvin yhteen keittiöpyyhkeittesi kanssa! Tällä hetkellä isossa suosiossa on nahkasta valmistettu esiliina joka on todella tyylikäs. Löydät meiltä essut erivärisinä ja mallisina joten löydät varmasti jotain omaan makuusi sopivaa.

Kun käytät esiliinaa, ruoanlaitosta tulee myös helpompaa sillä sinun ei tarvitse huolehtia vaatteitesi puolesta. Esiliina toimii myös keittiöpyyhkeenä sillä kun valmistat ruokaa, voit vain pyyhkiä likaiset kätesi esiliinaan ilman huolia. Tämän lisäksi monissa esiliinoissa on taskuja, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Voit esimerkiksi laittaa grillipihdit taskuun kun et käytä niitä jotta ne ovat kokoajan ulottuvillasi kun grillaat.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR