30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Säilytyskorit

Täältä löydät kaikki korimme, joita voit käyttää tavaroiden säilyttämiseen tai jotka muuten vain toimivat sisustuselementteinä.
348 osumaa / Lajittelutapa:
Rice raffia säilytyskori - Vaaleanpunainen - RICE
RICE

Rice raffia säilytyskori, Vaaleanpunainen

25 €38 €
Varastossa
1
...
10
Sivu 1/10

Lisätietoja Säilytyskorit stä

Tavallisten korien lisäksi löydät täältä erillaiset säilytyskorit sekä laatikot jotka ovat tarkoitettu likaisille pyykeille. Valikoimastemme löydät myös pienemmät korit jotka voi pitää huoletta esillä keittiössäsi. Säilytyskori pitää tavarasi helposti järjestyksessä ja kotisi tuntuu puhtaammalta. 

Voit myös esimerkiksi täyttää korin juustoilla ja muilla herkuilla, viedäksesi sen lahjaksi ystävällesi. Lahjakori onkin erittäin arvostettu lahja juhlanjärjestäjien keskuudessa. Lahjakori antaa myös tilaa improvisoinnille sillä voit täyttää sen juuri sillä mistä illallisen järjestäjä tykkää.

Kori voi siis jo tyhjänä olla hauska sisustuselementti joka tekee keittiöstäsi kodikkaan. Löydät meiltä korit eri värisinä, mallisina ja kokoisina. Meiltä saat myös hedelmäkorit, joissa säilytät hedelmiä tyylikkäästi esimerkiksi pöydälläsi. Kori voi olla myös erittäin käytännöllinen, kun esimerkiksi lähdet kuumana kesäpäivänä piknikille ystäviesi kanssa. Kun lähdet sieneen tarvitset myös koria jonka ansiosta löydät myös sienikorit täältä! Sienikori tai marjakori toimii myös tietenkin ihan kuin tavallinen kori eli voit säilyttää siinä mitä tahansa.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR