30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Sisustus/Säilytys/Talouspaperinpidikkeet

Talouspaperinpidikkeet

Täältä löydät laajan valikoimamme eri talouspaperitelineitä. Talouspaperiteline tai tavallinen paperiteline voi hyvinkin olla osa sisustustasi, joten hienon talouspapertelineen hankkiminen on aina hyvä idea.
61 osumaa / Lajittelutapa:
Ferm paperiteline - Musta-marmori - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Ferm paperiteline, Musta-marmori

45 €55 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Talouspaperinpidikkeet stä

Löydät meiltä myös seinään kiinnitettävät talouspaperitelineet, jotka voivat olla käteviä keittiössäsi, sillä seinään kiinnitettävä paperiteline ei vie tilaa muilta keittiövälineiltä. Meiltä löydät laajan valikoiman talouspaperitelineitä, joten löydät varmasti jotain, mikä sopii hyvin juuri sinun keittiöösi. Suosittelemme erityisesti talouspaperitelinettä, joka asennetaan seinälle sen tilaasäästävän ominaisuuden ansiosta. 

Talouspaperitelineen avulla asetat talouspaperin tyylikkäästi esille vaikkapa ruokapöydällesi illallisen ajaksi. Talouspaperitelineen avulla paperi pysyy myös paremmin paikoillaan eikä tuuli vie sitä mukanaan, kun syöt ulkona kesäisin. Talouspaperitelineestä otat myös palan paperia helposti ilman, että paperi repeää tai likaantuu. Paperitelineet ovat myös todella helposti siirrettäviä, joten voit helposti liikuttaa niitä keittiön ja ruokapöytäs välillä.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR