30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Maljakot

Täältä löydät kaikki tuotevalikoimamme maljakot ja vaasit, joiden avulla teet kodistasi entistä viihtyisämmän. Kukat on päivän kuin päivän pelastus ja piristävät arkea kummasti. Ruokailutilasta tulee heti houkuttelevampi, kun asetat lempikukkasi maljakkoon pöydälle.
1862 osumaa / Lajittelutapa:
Alvar Aalto maljakko, lahjasetti - kirkas - Iittala
Iittala

Alvar Aalto maljakko, lahjasetti, kirkas

157,69 €319,90 €
Varastossa
1
...
52
Sivu 1/52

Lisätietoja Maljakot stä

Voi myös olla kätevää omistaa erikokoia maljakoita koska eri koot sopivat eri tilaisuuksille. Iso maljakko sopii hyvin esimerkiksi sisutukseen kun järjestät juhlat kun taas pienempi vaasi sopii paremmin arkipäivään. Kaikki isot maljakot eivät myöskään välttämättä mahdu ikkunanlaudallesi joka on tärkeää pitää mielessä kun valitset maljakkoa. Jos haluat pitää maljakkoa illallispöydässä suosittelemme myös hieman pienemmän maljakon hankkimista. Riippumatta maustasi, olemme kuitenkin varmoja, että haluamasi kukkamaljakko tai kukkavaasi löytyy täältä!

Löydät meiltä kukkamaljakoita ja vaaseja eri malleissa ja materiaaleissa, joten toivottavasti löydät juuri sinulle sopivan maljakon. Jos etsit lasimaljakkoa, tuppaanimaljakkoa tai kristallimaljakkoa löydät ne kaikki täältä! Valikoimastamme löydät esimerkiksi kaikkien tuntemat Iittalan Aalto-maljakot jotka ovat olleet monen kodin suosiossa jo monien vuosien ajan. Meiltä löydät myös erikokoiset maljakot eli löydät kukkamaljakot ja vaasit jotka ovat tarkoitettu ainoastaan yhdelle kukalle tai kokonaiselle kimpulle. Varsinkin pienet maljakot voivat olla sisustuselementtejä sellaisinaan, eikä kukkia aina edes tarvita.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR