30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Grillitarvikkeet

Täältä löydät kaikki tarvittavat grillitarvikkeet. Meiltä löytyy mm. hampurilaisprässi, grillipihdit, paistomittarit, grilliveitset, vartaat, ja muut grillivälineet joiden avulla grillauksestasi tulee nautinnollisempaa.
GrillisuojatGrillilaput & grillihanskat
42 osumaa / Lajittelutapa:
Grillipihdit 44x6x3 cm - Teräs - Rösle
Rösle

Grillipihdit 44x6x3 cm, Teräs

39 €42,95 €
Varastossa
KAMPANJA
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Grillitarvikkeet stä

Varsinkin kesällä jokainen päivä voi olla grillipäivä, joten sillon kannattaa panostaa oikeisiin grillitarvikkeisiin. Oikeiden grillitarvikkeiden avulla grillauksesta tulee helpompaa ja lopputulos on varmasti parempi. Esimerkiksi hampurilaisprässillä teet herkullisia hampurilaisia grillissä ja paistomittarin avulla lihastasi tulee täydellisen mureaa. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti grillitarvikkeet, jotka sopivat juuri sinun tarpeillesi. Täältä löytyy myös erityisesti grillaukseen tarkoitettu grillilasta jonka avulla käännät helposti pihvisi ja vihanneksesi grillissäsi. Etsimäsi grillitarvike löytyy varmasti laajasta valikoimastamme joten kurkkaa valikoimaamme ja ylläty.

Löydät meiltä myös kanatelineen, jonka avulla kokonaisen kanan valmistamisesta tulee helppoa ja lopputulos on varmasti erittäin maukas. Grillitarvikkeisiin kannattaa panostaa jos haluat tehdä grillauksesta helpompaa ja nautinnollisempaa unohtamatta parempaa lopputulosta.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR