365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Sähkögrillit

Sähkögrillillä grillaaminen on erittäin sujuvaa ja nopeaa. Sinun tarvitsee ainoastaan kytkeä sähkögrilli seinään ja olet valmis grillaamaan.
9 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
SENOA boost sähkögrilli jalustalla - Musta - Severin
Severin

SENOA boost sähkögrilli jalustalla, Musta

190 €210,05 €
Varastossa

Lisätietoja Sähkögrillit stä

Löydät valikoimastamme erikokoiset sähkögrillit, joten voit helposti valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan sähkögrillin. Sähkögrilli on pienikokoisempi kuin hiili- tai kaasugrilliin, joten sen hankkiminen on suositeltavaa mikäli sinulla on vain vähän tilaa käytössäsi tai haluat esimerkiksi grillata parvekkeella. Sähkögrillissä ei myöskään ole avointa tulta eli se on turvallisempi verrattuna hiili- tai kaasugrilliin. Kaasugrilleihin verrattuna, sähkögrillit ovat myös edullisempia. Sähkögrilli on täydellinen valinta sinulle jos haluat grillata kotona mutta sinulla ei ole tilaa isolle kaasu- tai hiiligrillille.

Sähkögrilli on myös täydellinen, jos haluat ympärivuotisen grillin. Sähkögrillin voit jopa asettaa suoraan ruokapöydälle! Sähkögrilli on siis erittäin kätevä vaihtoehto jos haluat pienemmän grillin jota voi huoletta säilyttää kotona. Isommat kaasugrillit tarvitsevat usein todella ison säilytystilan eikä niitä saa laitettua keittiökaappeihin. Sähkögrilleissä ei tätä ongelmaa ole ja tietyt mallit vievät keittiöstäsi yhtä paljon tilaa kun paistinpannu.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR