30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Kaasugrillit

Kaasugrillillä voit grillata milloin vain eikä sinun koskaan tarvitse odottaa sopivaa hiillosta tai käyttää aikaa odotteluun, sillä kaasugrilli on lähes heti lämmin.
2 osumaa / Lajittelutapa:
Addizio Kaasugrilli - 3 poltinta - Boretti
Boretti

Addizio Kaasugrilli, 3 poltinta

806 €887,59 €
Tilaustuote

Lisätietoja Kaasugrillit stä

Kaasugrillissä voit grillata kaiken lihasta kalaan ja kasviksiin! Kaasugrillit sopivat hyvin henkilölle, joka nauttii grillauksesta! Kaasugrillit löydät erikokoisina ja mallisina, joten voit valita juuri omille tarpeillesi sopivan kaasugrillin! Useat kaasugrillit tulevat myös pyörillä eli niitä on helppo siirrellä ilman ongelmia. Jos haluat helposti siirreltävän kokonaisuuden, grillivaunu on valintasi. Myös suosittu kesäkeittiövaunu löytyy täältä jossa saat kaiken tarvittavan yhdellä ostoksella.

Varsinkin kesäisin on vaikea löytää mitään parempaa kuin grilliruoka. Ihanat grillatut vihannekset ja pihvi valmistuvat todella noppeasti kaasugrillillä ja kokemattomampikin kotikokki onnistuu varmasti. Verrattuna hiiligrilliin, kaasugrillin lämpötilaa on helpompi säädellä eli pienille virheille löytyy tilaa.

Kaasugrilli lämpenee lähes yhtä nopeasti kun hella ja voit periaatteessa asettaa raaka-aineet suoraan grillille kun käännät sen päälle. Useat kaasugrillit ovat myös isoja, joten valmistat niissä helposti ruokaa isolle määrälle ihmisiä. Jos siis valmistat usein ruokaa useammalle henkilölle kaasugrilli on valintasi. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR