30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Hiiligrillit

Monen mielestä hiiligrilli on se ainoa oikea grilli, jolla saat ruokaasi aidon ja maukkaan grillimaun. Meiltä löydät erikokoiset ja malliset hiiligrillit sekä valikoiman minigrilliejä, jotka voit jopa kantaa mukaasi puistoon piknikille.
8 osumaa / Lajittelutapa:
Barilo 2.0 Hiiligrilli - Antrasiitti - Boretti
Boretti

Barilo 2.0 Hiiligrilli, Antrasiitti

782,30 €823,55 €
Tilaustuote
KAMPANJA

Lisätietoja Hiiligrillit stä

Löydät valikoimastamme myös esimerkiksi pallogrillit, joiden kompakti koko tekee niistä todella monikäyttöisiä. Pallogrilliä voi sen kompatkin koon takia siirellä helposti ilman ongelmia ja voit grillata siellä missä juuri sillä hetkellä tuntuu parhaimmalta. Pallogrilli onkin todella yksinkertainen grilli jota monet kutsuvatkin aidoksi grilliksi. Valikoimastamme löydät varmasti hiiligrillin, jotka sopii parhaiten juuri sinulle. Hiiligrillin hyviin puoliin kuuluu se, että toisin kun kaasugrillissä, et tarvitse kaasua tai muita apuvälineitä grillaamiseen. Kun grilli ja hiilet ovat kasassa, voi grillaamisen vaivatta aloittaa! Tämän jälkeen tarvitset vain raaka-aineet ja ihana grilli-ilta onkin kasassa. Myös suosittu brikettigrilli löytyy täältä.

Täältä löydät myös esimerkiksi tynnyrigrillit, joiden avulla on todella hauska grillata ja lopputuloksesta tulee varmasti hyvä! Tynnyrigrillillä voit grillata ruokaa hitaasti ja esimerkiksi savulastuja käyttämällä saavutat parhaan lopputuloksen. Tynnyrigrillillä voi toki grillata myös perinteisellä tavalla! Tynnyrigrilli sopii siis sinulle jos haluat pitkään paistettua mureaa lihaa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR