30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Paistoastiat/Sauteuse-pannut

Sauteuse-pannut

Sauteuse-pannu on kattilan ja paistinpannun hybridi. Pannun korkeat reunat jakavat lämmön tasaisesti pannulle, minkä ansiosta ruokasi kypsyy tasaisemmin.
18 osumaa / Lajittelutapa:
Sauteuse M Dahlgren 2,5 litraa Ø22 cm - Teräs - Culimat
Culimat

Sauteuse M Dahlgren 2,5 litraa Ø22 cm, Teräs

116 €129,10 €
Varastossa

Lisätietoja Sauteuse-pannut stä

Löydät meiltä sauteuse-pannut eri hintaluokissa, joten voit valita pannun, joka sopii hyvin omille tarpeillesi. Useimmat sauteuse-pannut ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista ja monien sauteuse-pannujen kanssa on hyvä käyttää muovisia kauhoja, jotta pannun elinikä pysyy pitkänä. Oikein hoidettuna sauteuse kestää todella pitkään, joten suosittelemme, että hankit laadukkaan sauteuse-pannun, josta pidät hyvää huolta. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo erilaisia sautause-pannuja ja yksi suosituimmista tuotemerkeistä on Scanpan. Sautause-pannuja löytyy tavallisen teräksen lisäksi myös kuparin ja mustan teräksen sävyissä. OBG Nordica sautause-pannu löytyy myös punaisena, jos kaipaat väriä keittiöösi!

Tasaisen lämmönjaon ansiosta ruokasi ei pala yhtä helposti pohjaan, minkä ansiosta esimerkiksi kalan valmistaminen on kätevää sauteuse-pannulla. Sauteuse-pannu on myös kätevä apuväline, kun haluat tehdä kastikkeen tai risottoa. Monien kokkien mielestä sauteusepannu on täydellinen pannu juuri sen takia, että se yhdistää paistinpannun ja kattilan, mikä tekeekin siitä erittäin monipuolisen apuvälineen keittiöön.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR