30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Fondue

Fondue on sveitsiläinen ruokalaji, joka takaa sosiaalisen illallisen. Perinteinen fondue on fonduepannussa sulatettu juusto, eli juustofondue, johon dipataan leipäpaloja, mutta nykään fonduesta on olemassa myös monia muita variaatioita.
7 osumaa / Lajittelutapa:
Funktion Fonduesetti 10 osaa - Valurauta - Funktion
Funktion

Funktion Fonduesetti 10 osaa, Valurauta

45 €50 €
Varastossa

Lisätietoja Fondue stä

Täältä löydät myös esimerkiksi suklaafonduesetin, joka kelpaa varmasti kaikille jälkiruoaksi. Suklaafondue sulattaa suklaan, jonka kanssa voit tarjoilla haluamiasi hedelmiä tai muuta suklaan kanssa sopivaa. Suklaafonduesetin avulla tarjoilet siis hauskaa jälkiruokaa, josta lähes kaikki pitävät. Fonduepannujen lisäksi löydät valikoimasta fonduehaarukat, joita tarvitset käyttäessäsi fonduepataa. Voit myös ostaa fonduesetin, jonka avulla saat kaiken tarvittavan fondueillallisen järjestämiseen.

Esimerkiksi lihan paistaminen fondupannussa onnistuu helposti ja maistuu hyvältä. Fonduepannu on siis erinomainen tuote sinulle jos pidät lihasta ja juustosta. Valikoimastamme löytyy sekä elektronisia ja polttimella lämpeneviä fondue-settejä. Meillä löydät erikokoiset fondue-setit ja fonduepannut, jotka sopivat erikokoisille illalliskutsuille. Fonduesetti sisältää kaiken tarvittavat ihanaan fondue-iltaan!Fonduen ideana on, että illalliselle osallistujat saavat olla mukana ruoanlaitossa ja näin sekä ruoan syöminen että valmistaminen on osa sosiaalista tapahtumaa. Tämä on hyvin yleistä Välimeren maissa ja fonduen kotimaassa Sveitsissäkin jossa halutaan rauhoittaa aikaa perheelle ja ystäville kiireisen arjen keskellä. Myös suomalaiseen talveen ja syksyyn fondue sopii mitä parhaiten. Fondueita löytyy erilaisia, joten hieman pienemmän version voi esimerkiksi hankkia mökille tai terassille, sillä fondue sopii myös loistavasti nautittavaksi kesäiltana.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR