30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Muotit/Ramekiinit

Ramekiinit

Ramekiini tai annosvuoka on pieni vuoka, josta voit tarjoilla herkullisia jälkiruokia tai pieniä alkuruoka-annoksia suoraan uunista!
5 osumaa / Lajittelutapa:
Pillivuyt Ramekin Korkea nro 2 16 cl - Valkea - Pillivuyt
Pillivuyt

Pillivuyt Ramekin Korkea nro 2 16 cl, Valkea

10,90 €12 €
Varastossa

Lisätietoja Ramekiinit stä

Valikoimastamme löydät lukuisia erilaisia ramekiineja ja annosvuokia, esimerkiksi suloisen sydämenmuotoisen ramekiinin Le Creuset merkiltä. Tähän vieraasi takuuvarmasti ihastuvat! Voi olla kätevää omistaa useampi ramekiini siltä varalta, että tarjoat niistä jälkiruokaa vieraillesi. Muun muassa Nordic Sense-merkiltä löydät klassisen neljän ramekiinin setin, joka sopii täydellisesti tarjoiluun ja saat yhdellä kertaa useamman yhteen sopivan ramekiinin. Tai miksipä et hankkisi muutamia erilaisia ramekiineja, joilla voit luoda hurmaavan kattauksen. Mikä vain omaan tyyliisi sopii!

Tee vaikutus vieraisiisi ihanalla kohokkaalla tai maukkaalla crème brûléellä! Ramekiinit ja annosvuoat eroavat tavallisesta uunivuoasta pienemmän koonsa takia. Ramekiinien pienen koon takia voit käyttää niitä myös lautasina, joista tarjoilet esimerkiksi jälkiruokaa tai alkupalan. Ramekiini on suloinen vuoka, jonka avulla jokaiselle ruokailijalle voi tarjoilla oman annoksen suoraan pöytään. Ramekiini sopii täydellisesti vaikkapa tapas-henkiselle illalliselle. Siitä voi myös esimerkiksi kesällä tarjoilla jälkiruoaksi tuoreita marjoja vaniljakastikkeella tai valmistaa pienenpienen mustikkapiirakan. Annosvuoat toimivat tietystimyös tarjoiluastiana ja niihin voi laittaa esimerkiksi pähkinöitä tai muuta pientä naposteltavaa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR