365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Hedelmävälineet

Hedelmävälineet

Tästä osiosta löydät kaikenlaiset hedelmävälineet, jotka helpottavat hedelmien kuorimista ja tekevät puuhasta niin hauskaa, ettet varmasti enää unohda syödä päivittäistä annostasi!
25 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Juicy Salif sitruspuristin - kiiltävä alumiini - Alessi
Alessi

Juicy Salif sitruspuristin, kiiltävä alumiini

64 €90 €
Varastossa

Lisätietoja Hedelmävälineet stä

Laajasta hedelmävälinevalikoimastamme löydät etsimäsi apuvälineen hedelmien ja marjojen käsittelemiseen. Meiltä löytyy esimerkiksi siemenenpoistajia, joiden avulla esimerkiksi kirsikoiden syöminen ja tarjoilu on kätevää ja siistiä. Syksyn omenapiirakoiden valmistamista helpottamaan puolestaan sopii omenasorvi! Meiltä löytyy lisäksi myös manuaalisia mehupuristimia, joiden avulla valmistat tuoremehua helposti ja nopeasti. Mikä olisi parempaa sunnuntaiaamuna kuin itsepuristettu appelsiinimehu? Tai mökin verannalla nautittu tuoremehu juuri siitä raaka-aineesta, josta itse pidät eniten? Mehulingon avulla voit valmistaa juuri sinulle maistuvan mehun ja vaikka sekoittaa useampaa eri raaka-ainetta yhteen. Vain mielikuvitus on rajana!

Hedelmäväline soveltuu erityisen hyvin sinulle, joka tykkät marjoista ja valmistat usein esimerkiksi smoothieita!

Hedelmät ovat luonnon omia herkkuja ja terveellisiä sellaisia! Erityisesti kesällä hedelmiä tulee syötyä enemän ja lähes jokaisella aterialla. Mikä olisikaan parempi jälkiruoka kuin hedelmäsalaatti! Toisaalta myös talvella hedelmien syönti on tärkeää erityisesti vitamiinien saannin takia, joten myös talven pimeinä päivinä pitäisi muistaa jaksaa kuoria ja syödä hedelmiä.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR