365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Munakellot

Ruoanlaitossa aika on tärkeää, joten munakello, ajastinkello tai keittiöajastin on varmasti kätevä apuväline keittiöösi.
17 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Kissa ajastin - musta - Bengt Ek Design
Bengt Ek Design

Kissa ajastin, musta

13 €
Varastossa

Lisätietoja Munakellot stä

Ruoanlaitostasi tulee kertaheitolla huolettomampaa, kun voit olla varma, että munakello muistuttaa sinua, kun on aika palata keittiöön. Munakellojen lisäksi löydät valikoimastamme keittiöajastimet sekä ajastinkellot, jotka tekevät ruoanlaitosta helpompaa, kun sinun ei tarvitse vahtia vieressä ruoan valmistumista. Löydät valikoimastamme muun muassa hauskan muna-ajastimen, jonka laitat kananmunien kanssa veteen. Munajastin kertoo väriä vaihtamalla, milloin kananmunasi on täydellinen syötäväksi.

Valikoimastamme löytyy sekä manuaalisia että digitaalisia ajastimia. Joissakin ajastimista on kätevä kiinnitystoiminto, jonka ansiosta ne voi kiinnittää esimerkiksi jääkaapinoveen tai uuniluukkuun. Tällä hetkellä kovassa huudossa ovat retrohenkiset munakellot Dulton-merkiltä. Niiden kaunis suunnittelu sekä kirkkaat värit piristävät keittiötä ja nämä tuotteet löytyvät sekä seinä- että pöytämalleina!

Monissa tapauksissa ajalla on merkittävä vaikutus ruoan lopputuloksen kannalta. Munakello on täydellinen apuväline ajan seuraamiseen. Miten voit tietää, kuinka kauan pastaa pitää keittää tai kuinka kauan pizzan pitää olla uunissa, jollei sinulla ole ajastinta? Munakellon avulla voit myös hyvin tehdä muita askareita ruoan valmistuessa, sillä munakello ilmoittaa sinulle, kun ruokasi on valmista.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR