30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Mittalusikat

Tästä kategoriasta löydät kaikki mahdolliset mitta-astiat, jotka helpottavat työtäsi keittiössä.
32 osumaa / Lajittelutapa:
Mittakuppi - 1 L - Oxo Good Grips
Oxo Good Grips

Mittakuppi, 1 L

24 €25,65 €
Varastossa

Lisätietoja Mitat ja mittalusikat stä

Mitta-astia setit puolestaan ovat erittäin käytännöllisiä keittiössäsi, sillä saat niiden avulla yhteenkuuluvat mitta-astiat, joiden ansiosta voit mitata kaiken isoista jauhomääristä pieniin maustemääriin. Mitta-astiasetti on erityisen kätevä sinulle, joka alat vasta kiinnostua ruuanlaitosta, etkä ole vielä ehtinyt hankkia täydellistä keittiövarustusta. Setin avulla pääset helposti alkuun leipuriurallasi ja taikinoiden valmistaminen on helppoa.

Löydät meiltä myös kiinni toisissaan olevat mittalusikat, joten et koskaan tule hukkamaan niitä keittiössäsi! Valikoimamme mitta-astiat ovat tyylikkäitä, niitä löytyy sekä klassisessa että modernissa suunnittelussa, eri malleissa sekä monessa ihanassa värissä. Suosittuja tuotemerkkejä tässä kategoriassa ovat mm. Joseph Joseph, Funktion sekä Pyrex. Mitta-astiat on valmistettu eri materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, muovista ja kovasta kartongista.

Mittasuhteiden ja reseptien noudattaminen on erityisesti leipoessa tärkeää ja ohjeita noudattaakseen tarvitaan mitta-astioita sekä -lusikoita. Valikoimastamme löytyy erikokoisia mitta-astioita ja -settejä sekä isompia litramittoja. Löydät tarkat desilitra-, ruokalusikka-, teelusikka- sekä maustemitat, mutta myös kahvimitat ja isot mittakannut tuotteidemme joukosta. Mitta-astialla on monta nimeä: mittakuppi, mittakulho, mittamuki, mittalasi sekä mittalusikka, mutta niiden tehtävä on yhtäkaikki sama. Nimittäin varmistaa, että ruoassasi on täydelliset mittasuhteet eri ainesosien välillä.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR