Leipäveitsi on jokaisen keittiön välttämättömyys!
Veitsen hammastus tekee kaikenlaisten leipien leikkaamisesta helppoa: jauhoisista sämpylöistä ruisleipään ja hapanjuurileipiin. Mutta tiesitkö, että hammastettu veitsi soveltuu myös erittäin happamien raaka-aineiden leikkaamiseen? Happamuus kuluttaa nimittäin tasasärmäistä terää enemmän kuin hammastettua. Siksi ei ole väärin leikata myös tomaatteja leipäveitsellä.
Haluatko tietää lisää leipäveitsestä? Gibrandsin veitsioppaassa Globalsin lähettiläs Sebastian Gibrand näyttää, kuinka veistä käytetään oikein ja mitkä raaka-aineet sille sopivat.
Global, tai Global Classic, on laajin ja tunnetuin Globalsarja. Sarjassa on runsaasti teräviä veitsimalleja, kaikkea lihakirveistä joustaviin fileveitsiin, vihanneshakkeihin ja pieniin kuorintaveitsiin. Veitset on valmistettu yhdestä teräskerroksesta ja tunnistaa mustapilkullisesta kahvastaan. Sarjassa on myös välineitä ja tarvikkeita, jotka auttavat sinua säilyttämään terävyyden keittiössäsi.