365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Nuolijat

Nuolija on monipuolinen keittiöväline, jota voit taikinan kaapimisen lisäksi käyttää myös apuna kakkujen koristelemisessa tai täytteen levittämisessä. Nuolijan kokoa on hyvä miettiä ennen nuolijan hankkimista.
38 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Nordic Ware -taikinakaavin - Pyökki - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware -taikinakaavin, Pyökki

15,80 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Taikinannuolijat ja kaapimet stä

Silikoninuolijamme kaapivat taikinan kulhosta erittäin kätevästi. Silikonikaavin on myös helppo tiskata. Lisäksi silikoni on lämmönkestävä eli silikonikaavinta voi käyttää kaavittaessa kuumaa kattilaa tai sulatettua suklaata ilman, että nuolija sulaa. Silikoni on myös kestävää materiaalia eli sen käyttöikä on pitkä. Valikoimastamme löydät nuolijat eri kokoisina ja värisinä, joten voit hankkia nuolijan, joka sopii parhaiten omaan keittiöösi. Valikoimamme on laaja ja sieltä löytyy varmasti jotain jokaiseen keittiöön sopivaa. Erityisen sievä design tällä hetkellä mielestämme on silikonin ja puun yhdistelmä. Kauniin ulkomuodon lisäksi tämä on myös erittäin toimiva yhdistelmä, sillä puu tuntuu mukavalta käteä vasten, kun taas silikoni on erittäin toimiva materiaalina. Tämän kaltaisia tuotteita löytyy usealta tuotemerkiltä ja erilaisissa yhdistelmissä!

Isokokoisempi leivontanuolija on hyvä silloin, kun haluat kaapia taikinan huolellisesti kulhosta (ja tietysti myös maistaa sitä!), mutta pienempi keittiönuolija puolestaan sopii paremmin kuppikakkujen ja kakkujen koristeluun.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR