30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kaulimet

Kaulin on klassinen leivontaväline, jota tarvitaan useammassa reseptissä, kun leivotaan. Kaulimen avulla voi helpommin valmistaa ja muotoilla taikinoita kuten esimerkiksi ohuita pizzapohjia sekä kauniita pikkuleipiä.
12 osumaa / Lajittelutapa:
BAKE-IT kaulin ja leivontamatto - Light grey - RIG-TIG
RIG-TIG

BAKE-IT kaulin ja leivontamatto, Light grey

44,25 €57,95 €
Varastossa

Lisätietoja Kaulimet stä

KitchenTimelta löytyy laaja valikoima erilaisia kaulimia monilta tunnetuilta tuotemerkiltä ja yrityksiltä. Kaulimia löytyy eri malleissa, väreissä ja eri kokoisina. Löytyy myös kaulimia sekä kahvoilla että ilman. Jos esimerkiksi etsit klassista leipäkaulinta, joka on tehty puusta tai silikonikaulinta, löydät ne varmasti täältä. Jos puolestaan haluat trendikkään marmorista valmistetun kaulimen, ei hätää, sillä myös sellainen löytyy valikoimastamme. Marmorikaulin on niin sievä, että sen voi huoletta jättää esille keittiöön, vaikka koko päiväksi.

Kaulimen avulla teet taikinastasi sopivan paksuista sekä sopivan kokoisen hyvin helposti ja vähällä vaivalla. Kaulimiakin löytyy erilaisia – toiset sopivat klassiseen leipomiseen, kun taas toiset on muotoiltu erityisiä käyttötarkoituksia varten. Meiltä löydät esimerkiksi klassiset puiset kaulimet, joissa kädensija on molemmilla puolilla. Valikoimassamme on myös erikoiskaulimia näkkileivän leipomiseen ja kuviollisia kaulimia, joilla voi tehdä kuvioita taikinaan. Jopa näkkileivän valmistamiseen on olemassa oma erityinen kaulimensa!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR