30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Kahvikoneet/Maitovaahdottimet

Maitovaahdottimet

Cafe latten ja cappuccinon ystävän tärkeimmät apuvälineet eli maitovaahdottimet löytyvät täältä!
26 osumaa / Lajittelutapa:
Dualit maitovaahdotin - Musta - Dualit
Dualit

Dualit maitovaahdotin, Musta

137,20 €
Varastossa

Lisätietoja Maidonvaahdotin stä

Maidonvaahdottimet löytyvät myös kompaktissa koossa, joten laite ei vie juuri ollenkaan tilaa keittiössäsi. Voit myös tarvittaessa käyttää maitovaahdotinta esimerkiksi kerman vaahdottamiseen. Maidonvaahdotin vie siis kahvisi uudelle tasolle ja sen hankkimisen jälkeen voit helposti tarjoilla ravintolatason kahvia omassa keittiössäsi. Maitovaahdotin valikoimasta löydät myös esimerkiksi maitokannut, joissa voit vaahdottaa maitosi kuohkeaksi.

Maitovaahdotin kannattaa valita sen mukaan, miten paljon sitä käyttää ja kuinka paljon maitoa haluaa vaahdottaa. Pieni manuaaalinen tai paristokäyttöinen vaahdotin sopii sinulle, joka haluat tehdä vain muutaman kupillisen kahvia aamulla. Jos puolestaan haluat tarjoilla isommalle porukalle, on ehkä sähkökäyttöinen maitovaahdotin sinun valintasi. Mikään ei ole ihanampaa kuin kuohkea lämmin maitovaahto kahvissa, tämä jos mikä on arjenluksusta.

Maidonvaahdotin on oiva apuväline, jolla voit tehdä paksua maitovaahtoa ja valmistaa kupin luksuskahvia omassa kodissasi. Voit valita joko sähköisen, paristokäyttöisen tai manuaalisen maitovaahdottimen, joten löydät varmasti jotain sinulle ja keittiöllesi sopivaa. Maitovaahdottimen avulla teet kahvistasi hiukan parempaa ja aamusi alkaa aina vähän paremmin.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR