365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Kahvikoneet/Kapselikeittimet

Kapselikeittimet

Tästä osiosta löytyy laaja valikoima käytännöllisiä ja tyylikkäitä kapselikeittimiä. Kahvi valmistuu kapselikeittimellä hetkessä, joten se sopii kiireiselle kahvin yställe.
0 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Lisätietoja Kapselikeittimet stä

Kapselikeitin sopii hyvin sekä koti- ja toimistokäyttöön. Ei siis ole väliä, onko kahvin juojia yksi vai enemmän, sillä kapselikoneella saat kahvia jokaisen kuppiin. Mikäli kahvinjuojilla on erilaiset makumieltymykset, ei tämäkään muodostu ongelmaksi erilaisten makuvaihtoehtojen ansiosta. Kapselikeittimellä saat helposti vaihtelua perinteiseen kahviin. Kapselikeittimellä voi valmistaa myös kaakaota, joten perheen pienimillekin löytyy jotain herkkua. Kapselikeittimet ovat erittäin käytännöllisiä sillä sinun ei tarvitse mitata vettä ja kahvia vaan kahvin teko onnistuu napin painalluksella.

Kapselikeitin on monipuolinen investointi, joka sopii monenlaiseen käyttöön ja monille eri ihmisille. Sen avulla voi valmistaa niin kahvia, teetä kuin kaakaotakin. Olemme koonneet valikoimaamme erimallisia kapselikeittimiä, joiden joukosta voit löytää suosikkisi.

Koneessa on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla voit nopeasti ja helposti valmistaa maukasta kahvia. Kapselikeittimellä kahvi valmistetaan eri tavalla kuin perinteisellä kahvinkeittimellä. Kahvipapujen tai –jauheen sijasta keittimeen laitetaan kapseli ja vettä, ja näistä muodostuu kupillinen kahvia. Kapseleita on olemassa erilaisia, joten voit valita useamman eri vaihtoehdon joukosta. Jos haluat, voit juoda erilaista kahvia vaikka joka päivä pelkäämättä että kahvi menee vanhaksi!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR