365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kahvimyllyt

Täältä löydät kaikki kahvimyllyt valikoimastamme. Kahvimylly on perinteinen apuväline keittiössä ja sopii sinulle joka arvostat perinteitä ja hyvää kahvia.
13 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
WSFB-100S kahvimylly - Hopea - Wilfa
Wilfa

WSFB-100S kahvimylly, Hopea

270 €350,49 €
Varastossa

Lisätietoja Kahvimyllyt stä

Kahvimylly jauhaa kahvipavut hienoksi ja huumaavan tuoksuiseksi jauheeksi. Pavuista jauhettua kahvia voi käyttää kahvinkeittimeen tai espressokeittimeen. Itsejauhetussa kahvissa on jotain erityistä! Laajasta valikoimastamme löytyy tyylikkäitä ja käytännöllisiä kahvimyllyjä klassisista nykyaikaisempiin malleihin. Osa on manuaalikäyttöisiä, osa taas sähkökäyttöisiä. Jauhatuskarkeutta voi kuitenkin molemmissa säätää sen mukaan miten haluat valmistaa kahvisi.

Erityisesti klassinen kahvimylly sopii hyvin käytettäväksi, mutta yhtä hyvin sitä voi käyttää myös pelkästään sisustuselementtinä! Voit sijoittaa kahvimyllyn keittiön sijasta esimerkiksi olohuoneeseen, ja erityisesti kesämökillä perinteinen kahvimylly on hurmaava tunnelman luoja. Modernimpikin kahvimylly sopii erinomaisesti keittiön sisustukseen ja osoittaa, että olet todellinen kahvintuntija!

Kahvimylly tuo myös ihanan persoonallisen vivahteen keittiöön ja sen sisustukseen. Itsejauhettu kahvi tekee varmasti vaikutuksen vaativampaankin vieraaseen ja kun jauhat papusi itse, pystyt vaikuttamaan lopputulokseen erittäin paljon. Jos esimerkiksi haluat tehdä harvinaisempaa laatua olevaa luomukahvia, voit valmistaa sen kahvimyllyn avulla pavuista itse. Itse jauhettuja kahvipapuja voi käyttää kahvin lisäksi myös leivonnaisiin ja niiden koristeluun. Kahvimylly on apuväline keittiöösi, jonka avulla voit nauttia vastajauhettua kahvia joka aamu.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR