30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Espressokoneet

Täältä löydät automaattiset ja manuaaliset espressokoneet. Automaattinen espressokone takaa maistuvan kahvinautinnon käden käänteessä kotona tai työpaikalla.
25 osumaa / Lajittelutapa:
Collar espressokeitin - musta - Stelton
Stelton

Collar espressokeitin, musta

87 €109 €
Varastossa

Lisätietoja Espressokoneet stä

Hienoimmissa espressokoneissa on integroitu maidonvaahdotin, joten voit nauttia myös cappuccinoa ja lattea yhdellä napin painalluksella. Yksinkertaisimmissa malleissa on sen sijaan klassinen höyryputki, jolla voit kätevästi itse vaahdottaa maidon. Useimmissa espressokoneissa on sisäänrakennettu puhdistusohjelma, joka pidentää koneen käyttöikää. Joissakin koneissa on myös sisäänrakennettu kalkinpoisto-ohjelma, joka helpottaa koneen huoltoa. Automaattisella espressokeittimellä kahvinteko on yhtä helppoa kuin kapselikoneellakin. Espressokeittimet ovat jonkin verran kapselikeittimiä kalliimpia, mutta hinta kahvikuppia kohden on huomattavasti alhaisempi ja tulos monta kertaa parempi! Espressokeitin keittää varmasti todella hyvää kahvia ilman ongelmia.

Valikoimastamme löydät myös monia tyylikkäitä ja klassisia manuaalisia espressokeittimiä, jotka ovat ihanteellisia niin yksityiskäyttöön kuin muuhunkin käyttöön. Espressokeittimellä voit käden käänteessä valmistaa aromikasta espressoa tai cappuccinoa, jota voit nauttia yhdessä ystäviesi kanssa. Valikoimastamme löydät useita laadukkaita ja helppokäyttöisiä malleja, joissa on ainutlaatuinen muotoilu ja huolella valittuja ominaisuuksia. Kauniin muotoilun myötä espressokoneet ovat myös kaunis sisustuselementti keittiössä. Tähän kategoriaan kuuluvat myös kannettavat pressopannut ja tarvikkeet, jotka voi ottaa mukaan vaikka retkelle. Espressokone on oikea valinta sinulle, jos olet oikean kahvin ystävä!

Meillä on laaja valikoima erimallisia täysautomaattisia espressokoneita. Espressokoneet eroavat toisistaan kapasiteeteiltaan ja käyttäjäprofiileiltaan. Joissakin malleissa on myös integroitu maidonvaahdotin ja automaattinen kalkinpoisto. Koska automaattinen espressokone jauhaa kahvin tuoreista kahvipavuista, voit nauttia joka kerralla tuoretta ja maistuvaa kahvia. Monen täysautomaattisen espressokoneen asetuksissa on laaja valinnanvara, joten voit valmistaa kahvin juuri haluamallasi tavalla. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR