30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Kattaus & Tarjoilu/Vadit, kulhot & tarjottimet/Tarjoiluvadit & Tarjoiluastiat

Tarjoiluvadit & Tarjoiluastiat

Täältä löydät kaikki mahdolliset vadit. Vateja löytyy erilaisissa materiaaleissa, kuten ruostumattomasta teräksestä, marmorista, porsliinista sekä puusta.
544 osumaa / Lajittelutapa:
Unikko lautanen 20 cm - Green - Marimekko
Marimekko

Unikko lautanen 20 cm, Green

39 €
Tilaustuote
UUTUUS
1
...
16
Sivu 1/16

Lisätietoja Tarjoiluvadit & Tarjoiluastiat stä

KitchenTimella on myynnissä useita eri malleja eri kokoisina ja värisinä, tällä tavoin haluamme varmistaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Jos etsit esimerkiksi buffettarjoiluun sopivaa vatia, suosittelemme tutkimaan marmorivatejamme, joiden joukosta löytyy myös vähän pidempiä yksilöitä. Marmorivatimme löytyvät väreissä vihreä, ruskea ja valkoinen. Voimme myös lämpimästi suositella jalallista vatia Rörstrandin Mon Amie-kokoelmasta. Vati sopii täydellisesti jälkiruoille, kuten minimuffinsit ja cupcaket tai alkupaloille kuten bruscettoille.

Suosittuja tuotemerkkejä vati kategoriassa ovat esimerkiksi Iittala, Nordic Sense sekä Cult Design.

Kun aikomuksenasi on tarjoilla hienoa päivällistä pöytään tai valmistelet tarjoilua buffetpöydän tyyliin, on hyvä omistaa muutama kaunis tarjoiluvati, jolle ruoan voi asetella esille. On täysin totta, että ruokaa syödään silmillä. Ruoka, jonka asetteluun ei ole panostettu tai laitettu ajatusta kunnolla, maistuu automaattisesti vähän huonommalta eikä sen luoma kokemus ole ikimuistoinen - vaikka ruoka todellisuudessa maistuisikin taivaalliselta. Tämän takia haluammekin kannustaa sinua panostamaan kauniiseen tarjoiluastiastoon ja vateihin, jotta keittiössä näkemäsi vaiva ei ruokapöydässä menisi hukkaan.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR