30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Munakupit

Täältä löydät kaikki valikoimamme munakupit. Laajaan valikoimaamme kuuluu niin moderneja, kuin klassisia ja ajattomasti suunniteltujakin munakuppeja.
132 osumaa / Lajittelutapa:
Muumi värikäs munakuppi 4 osaa - Valkoinen kuviolla - Pluto Design
Pluto Design

Muumi värikäs munakuppi 4 osaa, Valkoinen kuviolla

21 €
Varastossa
1
...
4
Sivu 1/4

Lisätietoja Munakupit stä

Mikäli haluat jotain erilaista ruokapöytääsi tai sinulla on jo munakuppeja omaan käyttöösi, saatat olla kiinnostunut kananmunatarjottimesta. Tämä on kätevä ja helppo tapa tarjoilla kananmunia useammalle henkilölle aamupalapöydässä. Tarjottimen avulla tarjoileminen on myös tyylikkäämpää kuin suoraan kattilasta. Löydät meiltä myös hauskat eläinteemaiset munakupit, joista erityisesti lapset takuuvarmasti pitävät. Hauskojen kuvioiden kautta aamupalasta tulee entistäkin mukavampi hetki ja myös lapsille kananmunien syönti on helpompaa.

Munakuppi on oleellinen osa aamupalapöydän kattausta ja meiltä löydätkin munakuppeja monissa eri malleissa. Hienot ja värikkäät munakupit elävöittävät aamupalapöytääsi ja tämän lisäksi myös helpottavat syömistä. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Rosti Mepalin klassisen Margrethekulhon mukaan tehtyjä munakuppeja, jotka ovat miniversio suositusta kulhosta. Jos taas haluat koristaa pöytäsi klassisilla munakupeilla, kannattaa tutkia Pillivuytin valikoimaa, josta löytyy tyylikkäitä, keraamisia munakuppeja. Myös LeCreusetin valikoimasta löytyy, tuotemerkille tunnusomaisesti, värikkäitä ja klassisia kuppeja, joita on mukava yhdistää keskenään harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR