365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Snacks-kulhot

Täältä löydät kaikki valikoimamme pienet tarjoilukulhot kuten napostelukulhot, tapaskulhot, ja karkkikulhot.
37 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Raw kulho mini Ø 7,5 cm, 3-pakkaus - Titanium Black - Aida
Aida

Raw kulho mini Ø 7,5 cm, 3-pakkaus, Titanium Black

19 €25 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Pienet tarjoilu- & napostelukulhot stä

Pienet tarjoilukulhot ovat välttämättömyys kun tarjoilet esimerkiksi tapasta tai tortilloita ja napostelukulho on varmasti aina käytössä varsinkin lauantai iltaisin. Tapaskulho on täydellinen apuväline kun haluat viettää aidon tapasillan kotonasi hyvien ystävien kanssa. Löydät meiltä myös paljon pienempiä malleja kuten dippi- ja oliivikulhot jotka ovat oiva täydennys kulho kokoelmaasi.

Kun joulu lähenee, pienet tarjoilukulhot ovat täydellisiä, sillä voi laittaa rusinat ja mantelit esille kun tarjoilet glögiä. Monet pienistä kulhoistamme löydät myös samoissa väreissä kun isot kulhot joten voit hyvin ostaa kokonaisen kulhosetin ilman ongelmia. Suosituimpiin tuotteisiimme kuuluu Le Creuset dippikulhot, Arabian muumikulhot sekä Rörstrandin pienemmät porsliinikulhot.

Pieni tarjoilukulhot on erittäin kätevä tuote kun katat pöytäsi, sillä usein tarvitset pienen kulhon kastikkeelle tai muille lisukkeille. Löydät meiltä tarjoilukulhot monessa eri koossa ja mallissa ja niistä voi tarjoilla melkein mitä vaan.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR