30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Jälkiruokakulhot

Täältä löydät kaikki valikoimamme jälkiruokakulhot kuten esimerkiksi jäätelökulhot eri väreissä ja muodoissa. Jälkiruokakulhot ovat täydellinen lisä keittiöösi, kun haluat tarjoilla jälkiruokasi hienoista kulhoista.
71 osumaa / Lajittelutapa:
Kastehelmi kulho 23 cl - kirkas - Iittala
Iittala

Kastehelmi kulho 23 cl, kirkas

13,31 €19,90 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Jälkiruokakulhot stä

Valikoimamme merkkikulhoja tunnetuilta valmistajilta ovat esimerkiksi Iittalan, Kosta Bodan sekä Rörstrandin tuotteet, jotka kaunistavat niin ruokapöytää kuin olohuoneen pöytääkin. Yksi suosituimmista tuotteista on suomalainen Iittalan Kastehelmi tuotesarja ja sen kaikki hurmaavat värit. Jälkiruokakulho on myös täydellinen lahja esimerkiksi valmistuvalle tai syntymäpäiväsankarille.

Vaikka jälkiruokakulhot onkin suunniteltu jälkiruoan tarjoiluun, voi niistä tietenkin nauttia mitä tahansa! Kauniit jälkiruokakulhot kruunaavat varmasti illallisesi.

Nämä sopivat sekä jäätelölle, jälkiruokaleivoksille, naposteltaville sekä välipaloille. Meiltä löydät myös monia eri tunnettujen valmistajien designkulhoja, joita voit pitää osana sisustusta jättämällä ne esimerkiksi esille ruokapöydällesi. Valikoimastamme löytyy jälkiruokakulhoja, jäätelökulhoja sekä kulhoja ilman jalkaa ja jalalla. Erilaiset kulhot sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja osa paremmin arkeen tai juhlaan. Kauniilla jälkiruokakulholla yksinkertainenkin kattaus saa kohotuksen. Monet jälkiruokakulhot valmistetaan eri värisarjoissa, minkä ansiosta kauniin kattauksen saa myös yhdistelemällä saman sarjan erivärisiä kulhoja. Syvemmät jälkiruokakulhot sopivat täydellisesti myös vaikkapa pähkinöiden jaa muiden herkkujen tarjoiluun ja esillepanoon!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR