365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Kattaus & Tarjoilu/Vadit, kulhot & tarjottimet/Kakkulautaset & Piirakkalautaset

Kakkulautaset & Piirakkalautaset

Täältä löydät kaikki hienot kakkuvatimme eri kokoisina, värisinä ja mallisina. Kakkuvadit ovat täydellisiä, kun järjestät juhlat ystävillesi ja niiden avulla saat tarjoiltavasi hienosti ja näyttävästi esille.
51 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Kastehelmi kakkuvati - 31,5 cm - Iittala
Iittala

Kastehelmi kakkuvati, 31,5 cm

49 €79,90 €
Tulossa meille
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Kakkuvadit stä

Löydät meiltä kakkuvateja eri käyttötarkoituksiin, joten löydät varmasti kakkuvadin, joka sopii parhaiten omaan makuusi. Valikoimaamme kuuluu sekä klassisia että modernimpia kakkuvateja, jotka piristävät juhlia ja kattauksia. Yksi suosituimpia tuotteitamme on Dorren kaksikerroksinen, lasista valmistettu kakkuvati, joka löytyy monessa eri värissä. Muutama kakkuvadeistamme toimitetaan ja myydään kuupan kera, mikä onkin täydellinen lisä silloin, kun haluat tarjoilla kakkua ulkona puutarhassa tai terassilla.

Tai entä, jos järjestäisit perinteiset kahvi- tai teekutsut? Mitä ne olisivat ilman monikerroksista kakkuvatia? Asettamalla kakun kakkuvadille, teet siitä pöydän keskipisteen. Tämän lisäksi kakkua on helpompi leikata ja tarjoilla ja se saa ansaitsemansa huomion. Torttuvati on itseasiassa erittäin monikäyttöinen tarjoiluvati, sitä voi käyttää lähes kaikkien jälkiruokien tarjoiluun ja erilaisilla kakkuvadeilla tarjoilupöydän kattausta saa muunneltua erittäin paljon. Monikerroksisesta kakkuvadista voi tarjoilla pieniä leivoksia, suklaakonvehteja, hedelmiä tai vaikkapa juustoja. Myös yksikerroksinen kakkulautanen sopii kaikkien edellä mainittujen tuotteiden tarjoiluun. Nostamalla ruokia eri korkeuksille saa pöytään hauskaa vaihtelua ja kattaus muuttuu heti mielenkiintoisemmaksi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR