30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Juustotarjottimet

Täältä löydät juustotarjotinvalikoimamme, johon kuuluvat myös juustoveitset.
14 osumaa / Lajittelutapa:
Oline juustotarjotin akacia 4 osaa - 26x29 cm - Dorre
Dorre

Oline juustotarjotin akacia 4 osaa, 26x29 cm

26 €40 €
Varastossa

Lisätietoja Juustotarjottimet stä

Valikoimastamme löytyy sekä puisia että edellä mainittuja marmorisia tarjottimia, joiden avulla tarjoilet juustosi näyttävästi vieraillesi. Tästä kategoriasta löytyvät myös juustokuvut, joissa isompikin kimpale juustoa säilyy hyvänä kauemmin.

Marmoritarjotin on erittäin monikäyttöinen, sillä se ei ainoastaan sovi juuston tarjoiluun vaan voit esimerkiksi tarjoilla marmoritarjottimella pientä purtavaa tai jälkiruokaa. Sekä marmoritarjotin että juustotarjotin ovat tuotteita, jotka toimivat myös sisustuselementteinä, joten voit huoletta pitää niitä esillä myös muuten kuin tarjoillessa. Valikoimaamme kuuluu myös juustotarjottimia, joihin on sovellettu näppäriä toimintoja. Miltä kuulostavat esimerkiksi pyöritettävä juustotarjotin tai tarjotin, jossa juustojen nimet voi kirjoittaa tarjottimeen liidulla?

Juusto on monen herkkua ja yksi suurimmista nautinnoista esimerkiksi perjantai-iltana. Juustopöytä on myös mitä klassisin vaihtoehto jälkiruoalle, eikä esimerkiksi joulunaikaa voi viettää syömättä ainakin yhden juustopöydän tarjoiluja. Juustojen nauttiminen saa kertaheitolla aivan uuden tason, kun ne tarjoillaan hienoilta tarjottimilta asiaankuuluvien ottimien kera. Sopivat juustotarjottimet eivät ole ainoastaan ulkonäköseikka vaan myös juustojen makuun ja säilyvyyteen liittyvä. Esimerkiksi marmoritarjottimet voi laittaa jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua, jolloin juustot pysyvät hyvinä kauemmin kylmällä alustalla.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR