30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Säilytyspurkit

Säilytyspurkkeja voi harvoin olla liikaa! Tämän takia löydät meiltä ison valikoiman säilytyspurkkeja eri väreissä ja malleissa.
LasipurkitKeksipurkitPeltipurkitVoiastiatTeepurkit
236 osumaa / Lajittelutapa:
Siirtolapuutarha purkki 70 cl - white-clay - Marimekko
Marimekko

Siirtolapuutarha purkki 70 cl, white-clay

29 €39 €
Varastossa
1
...
7
Sivu 1/7

Lisätietoja Säilytyspurkit stä

Löydät meiltä myös suostitut Vacuvinin tuotteet, joiden avulla ruokasi säilyy tuoreena ja hyvänä huomattavasti pidempään! Täältä löydät myös tyylikkäät lasista valmistetut säilytyspurkit, joista  voit tarjoilla juotavaa tai joissa voit säilyttää haluamiasi raaka-aineita!

Löydät meiltä säilytyspurkit ja säilöntäpurkit hunajalle, kahville, kuivamuonalle ja esimerkiksi hillolle. Ilmatiiviit kahvipurkit ovat hyvä sijoitus keittiöösi, sillä niiden avulla kahvisi säilyy tuoreena pidempään ja myös maistuu paremmalta. Esimerkiksi jauhojen säilytys helpottuu myös huomattavasti säilöntäpurkin avulla, sillä sinun ei tarvitse huolehtia jauhosotkusta kaapissasi. Säilytyspurkit ovat myös eritäin käteviä, jos ruokaa on jäänyt aterialta yli tai jos haluat pakastaa osan ruoasta. Myös sellaisia raaka-aineita, jotka menevät nopeasti huonoksi avatussa pakkauksessa, on parempi säilyttää ilmatiiviissä säilytyspurkissa. Sama koskee voimakkaan hajuisia ruokia, kuten esimerkiksi lohta tai valkosipulia jolloin säilöntäpurkki voi olla hyvä ratkaisu. Joskus voi olla myös kätevä valmistaa vain osa ruoasta etukäteen valmiiksi ja tällöin luonnollinen ratkaisu ruoan säilyttämiseen on tietenkin säilytyspurkki.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR