365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Espressokupit

Täältä löydät valikoimamme tyylikkäät espressokupit. Espressokuppi on täydellinen lisä keittiöösi, kun haluat nauttia kupin espressoa oikeassa italialaistunnelmassa heti aamulla tai ruoan jälkeen.
182 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Räsymatto espressokuppi - musta-valkoinen - Marimekko
Marimekko

Räsymatto espressokuppi, musta-valkoinen

29 €32 €
Varastossa
UUTUUS
1
...
6
Sivu 1/6

Lisätietoja Espressokupit stä

KitchenTimelta löydät espressokuppeja monessa eri värissä ja mallissa. Kuppeja löytyy sekä porsliinisina että lasisina. Useat espressokupit toimitetaan myös yhteenkuuluvan aluslautasen kanssa, joten näiden yhdistelmä näyttää varmasti hyvältä illallispöydässä.

Suosittuja tuotemerkkejä tässä kategoriassa ovat Rörstrandin Swedish Grace tuotesarja sekä tyylipuhtaat ja elegantit espressokupit Rosenthalilta. Nämä kupit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja ovat kuin piste i:n päälle kahvipöydänkattauksessa. Mikäs sen parempaa kuin päättää ruokailu kunnon kupposella espressoa!

Löydät espressokupit meiltä monissa eri malleissa, joten löydät varmasti jotain kattauksellesi sopivaa. Espressokuppi eroaa tavallisesta kahvikupista sen koon takia. Espressoa nautitaan usein pieni määrä kerrallaan, minkä takia espressokupit ovatkin huomattavasti pienempiä kuin tavalliset kahvikupit – niiden tilavuus on vain noin 6-10 cl. Espressoa nautitaan usein vain pieni määrä sen takia, että se on erittäin vahvaa ja tehty suuresta määrästä kahvipapuja. Nimi espresso tulee italiankielestä, sillä juoma on peräisin Italiasta.  

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR