30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Viskilasit

Täältä löydät kaikki viskilasit, joita on niin eri valmistajilta kuin eri malleissakin. Meiltä löydät kaiken klassisista viskilaseista uudempiin malleihin, joten löydät varmasti whiskeylasit, jotka sopivat juuri sinun makuusi.
52 osumaa / Lajittelutapa:
Vide whiskeysetti karahvi ja 6 kpl whiskeylasi - Kristallilasi - Dorre
Dorre

Vide whiskeysetti karahvi ja 6 kpl whiskeylasi, Kristallilasi

48,75 €65 €
Varastossa
KAMPANJAT
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Viskilasit stä

Voit myös ostaa viskilasit kätevästi useamman viskilasin pakkauksissa, jotta voit tarjoilla viskiä yhteensopivista laseista esimerkiksi, kun järjestät illallisen ystävillesi. Valikoimasta löydät muun muassa Sagaformin whiskylasit kuuden lasin pakkauksessa, joten kokonaisen setin hankkiminen on helppoa. Valikoimastamme löytyy myös laadukas Kosta Bodan whiskylasi, josta kelpaa nauttia hyvää viskiä! Moniin lasisarjoihin kuuluu myös viskikarahvi, josta voit tarjoilla viskisi tyylikkäästi. Viskikarahvia ja viskilaseja voi pitää näyttävästi esillä esimerkiksi olohuoneessa tai työhuoneessa. Jos viski sopii tyyliisi ja makuusi, miksipä et pitäisi tyylikästä karahvia ja muutamaa lasia myös toimistolla vieraita varten. Kaunis karahvi on myös mitä mainioin sisustuselementti!

Viskilasit ovat täydellinen lahja ystävällesi, joka pitää viskistä ja tietää, miten tärkeää oikean lasin valinta on. Valikoimastamme löytyy sekä tulppaaninmuotoisia laseja että tasapohjaisia, hieman painavampia laseja. Kannattaa siis miettiä, millaisena haluat viskisi nauttia. Whiskey on the rocks kanattaa ehdottomasti nauttia tasapohjaisesta lasista, mutta tuoksujen ystävälle taas tulppaaninmuotoinen whiskeylasi on ehdoton valinta. Oikean viskilasin löytäminen on yhtä tärkeää kuin oikean viinilasin tai olutlasin käyttäminen. Viskilasi vaikuttaa juoman aromeihin, tuoksuun ja makuun äärettömän paljon.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR