30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Snapsilasit

Täältä löydät kaikki snapsilasimme. Snapsilasi on tuttu näky juhlapöydissä esimerkiksi jouluna tai juhannusjuhlissa, sekä syntymäpäiväjuhlissa. Tyylikkäät snapsilasit tekevät illallispöydästä entistä hienomman ja lähes takaavat, että pöydässä lauletaan.
63 osumaa / Lajittelutapa:
Ultima Thule snapsilasi, 4-pakkaus - Kirkas - Iittala
Iittala

Ultima Thule snapsilasi, 4-pakkaus, Kirkas

58,97 €89,90 €
Varastossa
KAMPANJAT
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Snapsilasit stä

Snapsilaseista voi myös tarjoilla kastikkeita tai muuta pientä juoman lisäksi. Voit esimerkiksi tarjoilla aamupalalla pienen inkiväärijuomashotin snapsilasista! Löydät snapsilaseja myös erikokoisina, joten löydät varmasti snapsilasin, joka sopii juuri sinulle. Klassiseen shottilasi on kooltaan noin 4-10 cl.

Valikoimassamme on useita erilaisia snapsi- ja shottilaseja, joden suunnittelu on tyylikästä, modernia ja tyylipuhdasta. Monet snapsilaseista kuuluvat tiettyihin lasisarjoihin, joten snapsilasien sovittaminen muuhun kattaukseen on helppoa. Laseja löytyy myös useamman kappaleen pakkauksissa, joten tarpeeksi suuren sarjan hankkiminen on helppoa. Osa snapsilaseista soveltuu erinomaisesti myös shoteille, jos esimerkiksi haluat tarjota kulauksen vodkaa tai jägermeisteria.

Mikäli olet innostunut maustamaan snapsejasi itse, löydät valikoimastamme myös hienoja lasipulloja, jotka sopivat hyvin pöytään laitettavaksi snapsilasien kanssa! Jännittävä vaihtoehto snapsilasille on valikoimassamme oleva jääpalamuotti, joka on tehty silikonista ja jonka avulla voit valmistaa jäästä tehdyt shottilasit. Tämä jos mikä on kunnon puheenaihe juhlissasi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR