30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Olutlasit

Täältä löydät kaikki olutlasit ja oluttuopit valikoimastamme. Kuten eri viineillä, myös eri oluttyypeillä on omat arominsa ja rakenteensa, mitkä vaativat tietynlaista lasia voidakseen tulla täysin esille
84 osumaa / Lajittelutapa:
Essence olutlasi 4 kpl - 4 kpl - Iittala
Iittala

Essence olutlasi 4 kpl, 4 kpl

55,20 €89,90 €
Varastossa
KAMPANJAT
1
...
3
Sivu 1/3

Lisätietoja Olutlasit stä

Valikoimastamme löytyy lisäksi myös vehnäolutlaseja ja trappistilaseja sekä pohjaltaan laakeita olutlaseja, jotka soveltuvat erityisen hyvin nautiskeluoluiden juomiseen. Oluttuoppi tai kaljatuoppi sopii myös muiden juomien nauttimiseen, joten sen käyttö ei tietenkään rajoitu vain olueen.

Löydät meiltä myös monta olutlasia, jotka kuuluvat tiettyyn lasisarjaan. Lasisarjojen avulla sinun on helppo hankkia yhteensopiva lasikokonaisuus, kun esimerkiksi tarjoilet illallista ystävillesi.

Olutlaseja on monia erilaisia ja lasin muotoilu vaikuttaa oluen aromiin ja vaahdon käyttäytymiseen. Esimerkiksi suoranmallinen lagerlasi sopii monille perusoluille, kun taas tulppaaninmuotoinen olutlasi on erittäin monikäyttöinen ja tuo esiin oluen aromit sekä edesauttaa vaahdonmuodostumista. Myös tavalliset oluttuopit löydät täältä!

-

tiistai 27. helmikuuta 2024
Olutlasiopas
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR