30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Juomalasit

Täältä löydät kodin ehkä käytetyimmän astian eli juomalasit! Juomalasia voi käyttää oikeastaan mille tahansa juomalle, joten ne ovat erittäin monikäyttöisiä.
638 osumaa / Lajittelutapa:
Essence juomalasi 35 cl, 4-pakkaus - Kirkas - Iittala
Iittala

Essence juomalasi 35 cl, 4-pakkaus, Kirkas

39 €71,90 €
Varastossa
1
...
18
Sivu 1/18

Lisätietoja Juomalasit stä

Juomalasi on monikäyttöisyytensä ansiosta se lasi, jota kotona käytetään eniten. Siitä juodaan arkisin niin aamumehua kuin lounasmaitoakin ja siitä voidaan myös nauttia iltapäivällä smoothie. Juomalasi sopii myös kesäisen drinkin valmistamiseen tai jääkahvin tai teen nauttimiseen. Kovan käyttönsä takia juomalasi on myös valitettavasti juuri se lasi, joka useimmiten menee kotona rikki. Tämän takia kannattaa ehkä satsata heti ja ostaa vähän isompi setti laseja. Esimerkiksi 8-12 lasia. 

Voit ostaa juomalasit monen juomalasin seteissä tai yksitellen, jos haluat esimerkiksi sekoittaa pöytäsi teemaa. Meiltä löytyy sekä klassisia kirkkaita laseja, eri värisiä laseja sekä myös kuviollisia ja jännittävän mallisia laseja. Laajasta valikoimasta löydät varmasti juomalasit, jotka sopivat juuri sinun ruokapöytääsi. 

Laajassa valikoimassamme on valinnanvaraa, ja voit esimerkiksi valita juomalasit sopimaan yhteen viinilasiesi kanssa. Tällöin sinulla ei ole hätää päivällispöydässä, sillä vesilasi sopii takuuvarmasti yhteen viinilasin kanssa! Löydät meiltä myös paljon eri kokoisia juomalaseja, joten voit valita juuri sinun tarpeillesi sopivan. Täältä löydät myös lapsille sopivat juomamukit.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR