30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Viskikarahvit

Jos olet erikoistunut erilaisiin juomiin, kuten viineihin ja viskeihin, tiedät miten tärkeää oikeanlainen tarjoilu on. Tarjoilulla ja kattauksella vaikutetaan elämykseen enemmän kuin ensikädeltä edes uskoisi.
5 osumaa / Lajittelutapa:
City viskikarahvi 95 cl - Läpinäkyvä - Orrefors
Orrefors

City viskikarahvi 95 cl, Läpinäkyvä

148 €275 €
Tulossa meille
KAMPANJAT

Lisätietoja Viskikarahvit stä

Tästä kategoriasta löydät whiskeykarahvit eri mallisina ja kokoisina. Whiskeykarahvi on täydellinen, kun haluat säilyttää ja tarjoilla viskiä tai muita juomia näyttävästä karahvista. Viskikarahvi on myös täydellinen lahja ystävällesi, joka on kiinnostunut viskistä sekä ehdoton sinulle, joka itse olet mieltynyt viskeihin ja haluat tarjoilla niitä näyttävästi. Whiskykarahvit ja siihen sopivat lasit voi hyvin säilyttää näkyvillä esimerkiksi olohuoneen sivupöydällä. Whiskykarahvi setti luo mukavan yksityiskohdan huoneeseen.

Löydät meiltä myös valikoiman viskikarahveja, joiden mukana tulevat yhteensopivat viskilasit. Monet niistä ovat kauniisti koristeltuja, kuin pieniä taideteoksia. Tällaisella setillä takaat tyylikkään lopputuloksen.

Sen avulla luodaan ennakkokäsityksiä, ensivaikutelmia sekä loppusilaus. Oikeanlainen lasi vaikuttaa juomaelämykseen - makuihin, tuoksuihin sekä aromeihin - äärettömän paljon. Tämä on erittäin tärkeä asia ottaa huomioon, kun valitsee itselleen sopivat viskikarahvit.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR