30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Karahvit

Tästä kategoriasta löydät kaikki tavalliset karahvit sekä viinikarahvit. Ulkonäön sanotaan olevan puoli ruokaa ja kaunis kattaus kieltämättä saa ruokahalun kasvamaan ja veden kielelle.
384 osumaa / Lajittelutapa:
Mame kannu M - Osteri - MUUBS
MUUBS

Mame kannu M, Osteri

36,90 €51 €
Varastossa
1
...
11
Sivu 1/11

Lisätietoja Karahvi stä

Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka tekevät arjesta juhlavamman. Jos olet kiinnostunut viineistä ja erilaisista juomista, haluat varmasti myös tarjoilla niitä vieraillesi. Mikä silloin olisikaan parempi ajatus, kuin panostaa kauniisiin kannuihin ja karahveihin. Monet karahvit myydään yhteen kuuluvien lasien kanssa. Tällaisella yhteensopivalla sarjalla luot pöytään kauniin ja harmonisen kattauksen. 

Tavallisen veden tarjoileminen ruokapöydässä on täysin sallittavaa, varsinkin jos teet sen kauniista karahvista! Perinteinen karahvi on kätevä myös siitä syystä, että silloin voit laittaa veden joukkoon ihania hedelmäpaloja tai marjoja. Juoma näyttää heti tyylikkäämmältä pöydässä ja hedelmien tai marjojen ansiosta myös maistuu ihanan raikkaalta. Kokeile laittaa veden joukkoon esimerkiksi appelsiinin, limen tai sitruunan viipaleita tai vaikkapa mintunlehtiä! Myös viinin tarjoileminen karahvista on erittäin tyylikästä ja samalla viini dekantoituu eli reagoi hapen kanssa. Tällöin makuelämys on parempi, sillä juomat sävyt ja aromit tulevat paremmin esille. Viinikarahvi on siis tarkoitettu sinulle jos tykkäät nauttia viinistä ja osaat arvostaa sitä.

Valikoimastamme löytyvien tuotteiden avulla voit kaataa juomasi eri muotoisiin kauniisiin laseihin ja tarjoilla juotavat kauniista karahveista, jotka toimivat myös kattauksen katseenvangitsijoina. Täältä löydät myös perinteiset vesikannut jotka tekevät kattauksestasi heti näyttävämmän.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR