365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Pressopannut

KitchenTimen valikoimassa on kattava tarjonta erilaisia pressokannuja ja ne sopivat useampaankin tyyliin ja makuun. Pressopannut ovat erittäin käytännöllisiä, kun haluat valmistaa kahvia nopeasti ja vaivattomasti.
62 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Le Creuset -pressopannu 1 l - Azure blue - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset -pressopannu 1 l, Azure blue

70,09 €71,50 €
Tulossa meille
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Pressopannut stä

Pressokannulla kahvin valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Kahvinpurut laitetaan kannuun ja niiden päälle kaadetaan kiehuvaa vettä. Tämän jälkeen kahvinpurujen annetaan suodattua vedessä ja noin 5 min kuluttua pressopannun kansi painetaan alas ja kahvi on valmista tarjoiltavaksi.

Täältä löydät monet eri pressopannut, jotka sopivat moniin eri keittiöihin ja eri tyyleihin. Kannuissa on ajaton suunnittelu ja ne sopivat tyylitietoisen keittiöön. Valikoimastamme löydät esimerkiksi suostitut Bodumin ja Steltonin pressopannut. Pressopannuja on myös eri kokoisina, joten löydät varmasti juuri omaa tarvetta vastaavan kannun. Pressopannu on sievä myös pöydällä, joten kahvin voi tarjoilla suoraan siitä.

Pressopannuissa on karkeampi filtteri kuin tavallisissa kahvinkeittimissä, minkä ansiosta kahvin maku säilyy paremmin. Pressopannu auttaa siis sinua saamaan kahviisi aidon maun, mikä harvemmin onnistuu tavallisella kahvinkeittimellä. Kahviin tulee pressopannun avulla enemmän makua, sillä kahvinpurut ovat suorassa kosketuksessa veteen, minkä ansiosta myös makua irtoaa enemmän.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR