30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kahvipannut

Täältä löydät valikoimamme kahvipannut. Kahvipannun avulla keität helposti vettä kahville tai teelle. Valikoimastamme löydät kahvipannut eri malleissa ja monessa eri hintaluokassa.
38 osumaa / Lajittelutapa:
Heirol kahvipresso ruostumatonta terästä - 1 l, 8 kuppia - Heirol
Heirol

Heirol kahvipresso ruostumatonta terästä, 1 l, 8 kuppia

60,80 €107,95 €
Tilaustuote
Accent kahvikannu, 1 l - Musta - Sagaform
Sagaform

Accent kahvikannu, 1 l, Musta

37 €55 €
Varastossa
ALE
-33%
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Kahvipannut stä

Monessa kahvipannussamme on hurmaava retrohenkinen suunnittelu, minkä ansiosta ne on houkutteleva jättää esille keittiöön ja käyttää sisustuselementteinä. Mikäli pidät klassisesta kahvista, valmistat kahvia päivittäin ja haluat tarjota sitä myös ystävillesi heidän vieraillessaan, on kahvipannu täydellinen hankinta kotiisi.

Valikoimamme suosittuja kahvipannunvalmistajia ovat esimerkiksi Dorre, Beka ja Funktion. Tutki ja tutustu tarjontaamme rauhassa ja valitse oma suosikkisi kaikkien tuotteiden joukosta. Suosittelemme pohtimaan, kuinka paljon kahvia yleensä valmistat. Jos sinulle riittää pienempi kerta annos, kannattaa luonnollisesti valita pienempi pannu. Jos perheessä taas on monta kahvin ystävää, löytyy meiltä jopa kolmen litran kahvipannuja.

Kahvipannujen koko sekä ulkomuoto vaihtelee, joten voit valita kahvipannun, joka sopii täydellisesti keittiöösi. Monet kahvipannut sopivat täydellisesti keittiöösi, kun taas tietyt mallit sopivat paremmin ulkokäyttöön ja retkeilyyn käytettäväksi avotulen yllä. Kahvipannu on erittäin vanha ja arvostettu keittiöväline ja kun se on ulkonäöltään kaunis ja sistustukseen sopiva, sen voi huoletta jättää myös esille. Kahvipannu on oikea valinta sinulle, jos pannukahvi on lempi kahvisi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR