365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Shakerit

Cocktailshaker, shaker, sheikkeri, sekoitin, ravistin. Nimiä on monia, mutta tarkoitus sama – tehdä maailman parhaita drinkkejä jopa kotioloissa!
46 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Bora Boston shaker - Ruostumaton teräs - Dorre
Dorre

Bora Boston shaker, Ruostumaton teräs

21 €35 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Shakerit stä

Coctailshakeri on hauska elementti myös juhlissa, koskaan ei voi tietää, kuka seurueesta osoittautuukin parhaimmaksi baarimikoksi ja drinkkien tekijäksi! Jos et omista vielä ollenkaan baarivälineitä, suosittelemme hankkimaan kokonaisen shakersetin. Setteihimme kuuluvat kaikki perustuotteet, joita drinkkien tekemiseen tarvitsee: drinkki shaker, baarilusikka sekä mittalasi/alkoholimitta. Meiltä löytyy myös sellaisia sheikkereitä, joissa on mitat valmiina lasissa. Tällöin eri ainesten mittaaminen ja oikeat mittasuhteet ovat entistäkin helpompia, tämä saattaa olla hyvä valinta, jos olet vielä epävarma drinkkitaidoistasi! Laajaan valikoimaan mahtuu myös muutama hauska sheikkeri, jossa on mittojen lisäksi erilaisia reseptejä kylkeen kirjoitettuna. Tällaisista sheikkereistä löytyvät esimerkiksi margaritan ja cosmopolitanin reseptit! Osta siis cocktail shaker, jos haluat valmistaa drinkkejä vaivatta!

Shakerit ovat täydellinen apuväline, jos haluat sekoittaa täydellisiä drinkkejä itsellesi ja ystävillesi vaikkapa perjantai-iltana. Hyvään cocktailshakeriin investoiminen kannattaa, sillä se on pitkäaikainen sijoitus. Meiltä KitchenTimelta löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Klassinen Boston shaker sopii erinomaisesti jo hieman kokeneemmalle ja varmakätiselle baarimikolle, kun taas kannellinen shakeri sopii sinulle, joka vasta aloittelet tutustumista drinkkien saloihin.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR