30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Mittalasit

Nyt voit mitata enemmän! Täältä löydät kaikki valikoimamme mittalasit ja alkoholimitat, sekä isot että pienet, joiden avulla drinkkien ainesmäärien mittaaminen ja tarkastaminen ovat yksinkertaista.
7 osumaa / Lajittelutapa:
Fein alkoholimitta - Messinki - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Fein alkoholimitta, Messinki

16,15 €19 €
Varastossa

Lisätietoja Mittalasit stä

Mittoja tarvitsee myös siihen, että lopulta hyvän sekoituksen löydettyäsi myös muistat mitä olet tehnyt. Mikä olisikaan kamalampaa, kuin tehdä herkullinen drinkki, mutta unohtaa ainesten mittasuhteet ja määrät. Vinkkimme onkin, että hankit itsellesi myös pienen muistivihon, tai drinkkivihon, johon keräät kaikki reseptisi. Kirjoittamalla ylös kaikki parhaat reseptisi, takaat maineesi juhlien parhaana baarimikkona. Kannattaa ehkä kirjoittaa ylös myös parannusta vaativat drinkit – tällöin mahdollisuudet keksiä entistä enemmän uusia hyviä juomia nousevat. Kurkkaa valikoimaamme ja hanki vaikka yksi isompi ja yksi pienempi mitta drinkkien onnistumisen takaamiseksi!

Mittalaseihin mahtuu eri määrä senttilitroja ja useissa tuotteissa mitat on kirjoitettu lasin ulkopuolelle, jotta juoman määrän laskeminen olisi mahdollisimman helppoa. Mittalasi, alkoholimitta tai viinamitta on loistava työväline, jolle on usein käyttöä, jos haluat testailla erilaisia drinkkejä ja laajentaa tuntemustasi juomien saralla. Täydellisen drinkkisekoituksen löytäminen vaatii kärsivällisyyttä ja tarkkaa työtä. Tässä työssä loistava apuvälineenä toimii mittalasi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR