30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 08:57:09

Jäämurskain

Täältä löydät erityyppiset jäänmurskaajat. Jäämurskain on erinomainen apuväline, kun haluat murskattua jäätä drinkkiisi, jälkiruokaasi tai muuhun juomaasi.
1 osumaa / Lajittelutapa:
Jäämurskain Connor - Ruostumaton teräs - Dorre
Dorre

Jäämurskain Connor, Ruostumaton teräs

38 €58,05 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Jäämurskain stä

Oletko joskus nähnyt ravintolassa, miten esimerkiksi kalavadin alla tai ympärillä on ollut jäämurskaa? Voit hyödyntää samaa kikkaa kotona esimerkiksi kesäjuhlissa. Aseta isompi vati pöydälle, täytä se jäämurskalla ja aseta sitten varsinainen tarjoiluvati jäämurskan päälle. Tämä on samaan aikaan sekä käytännöllistä että kaunista!

Ilman jäämurskaajaa voi olla todella hankalaa saada jääpalat murskattua tarpeeksi pieniksi, mutta näillä työkaluilla se onnistuu alta aikayksikön. Esimerkiksi drinkkejä varten on mukavaa, että jääpalat oikeasti ovat pienenä murskana eikä joukosta löydy yllätyksiä. Jos kuitenkin koet, että käytät jäämurskaa harvoin, sinulle voisi sopia survin, jonka avulla saat myös murskattua jään helposti rikki.

Monessa juomassa ja jälkiruoassa on kaiken a ja o, että juoma tai ruoka tarjoillaan kylmänä eikä taskulämpimänä. Esimerkiksi kesäpäivää virkistävät caipirinha ja mojito tarvitsevat ehdottomasti jäämurskaa onnistuakseen. Jäämurskaa voi drinkkien lisäksi käyttää myös esimerkiksi jälkiruoissa ja hedelmäjuomissa. Smoothieihin ja pirtelöihin jäämurska sopii mitä parhaiten. Jäämurskaa voi käyttää myös muun kuin juoman jäähdyttämiseen. Jäänmurskaaja on siis myös todella monikäyttöinen apuväline. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR