365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Inspiraatio/Oppaat/Pizzauunioppaasi

Pizzauunioppaasi

Oletko ajatellut pizzauunia? No totta kai! On valtava ero, kun uuni on erityisesti muotoiltu ja suunniteltu paistamaan todella hyvää pizzaa. Tavallista uunia on nimittäin vaikeaa lämmittää yhtä kuumaan lämpötilaan, suositeltu lämpötila on 430–500 °C. Oikea lämpö takaa paremman pizzan!
torstai 29. helmikuuta 2024
Jaa artikkeli

Miksi pizzauuni on ehdottomasti kannattava valinta...

Kerää tärkeät ihmiset yhteen tekemään yhdessä omaa pizzaa ulkosalla! Pizzauuni on luonnollinen paikka kerääntyä yhteen ja tarjoaa sosiaalisen aktiviteetin. Anna kaikkien vieraiden täyttää pizzansa eri pisteistä ja luo heille hauska ruoanlaittokokemus. Pizzaa voi varioida loputtomasti ja juuri siksi se sopiikin useimmille.

Yhtä helposti voit myös pyöräyttää kotitekoisen pizzan keskellä viikkoa! Kaikkein parasta pizzauunissa on se, että pizzojen valmistus on niin uskomattoman nopeaa korkean lämpötilan ansiosta. Tarvitset vain todella hyvän pizzalapion, hyvän pizzareseptin ja mielellään lämpömittarin! Pizzauunia voi käyttää vuoden ympäri, mikä tekee kaikesta vieläkin parempaa – sillä kukapa ei haluaisi syödä höyryävää, kotitekoista pizzaa milloin tahansa?

Tutustu suosittujen tuotemerkkien pizzauuneihin, esimerkkeinä Mustang, Hällmark, Wilfa ja monia muita.

Monipuoliset pizzauunit

Tarpeellisia pizzatarvikkeita

Kaikki tarvitsemasi pizzanvalmistukseen

Ennen kuin investoit pizzauuniin, suosittelemme, että hankit todella hyvät tarvikkeet. Pizzalapio, lämpömittari, kaulin ja pizzaleikkuri ovat tarpeellisia tarvikkeita, jotka helpottavat pizzan valmistusta pizzauunissasi. Alla vinkkejä omista suosikeistamme!

 

Pizzalapiot

Muita pizzatarvikkeita

Jos sinulla ei ole pizzauunia

Jos haluat tehdä todella hyvää pizzaa kotona ilman pizzauunia, suosittelemme käyttämään pizzakiveä tai pizzaterästä. Pizzakivi esilämmitetään tavallisessa uunissa, ja sillä on hyvä lämmönjohtokyky, joten se toimii kuin pizzauuni alhaalta päin. Näin pizzataikinasta tulee todella kuuma ja sen alapinta saa hienon värin. Katso alta suosikkimme!

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR