Nordwik

Käsinveivattava perunankuorija

Käsinveivattava perunankuorija
€ 24.90
Lisää ostoskoriin
, 2-4 työpäivässä toimitusaika
Ja Toimitetaan ennen jouluaattoa.
avokauppa
Laaja tuotevalikoima

  • Käsinveivattava varhaisperunoiden kuorija

  • Mukana tulee salaattilävikkö

  • Konepestävä

Klassisella Nordwik käsinveivattavalla perunankuorijalla kuorit helposti niin perunat kuin juurekset. Kaikken parhaiten kuorija toimii uusiin perunoihin. Voit myös muuntaa kuorijan kätevästi salaattilingoksi asettamalla mukana tulevan korin kuorijan sisään. Kodin lisäksi perunankuorija on täydellinen kesämökillä!

Kuori perunaa: Täytä kulhon pohja 1,5 litralla kylmää vettä niin, että vedenpinta on juuri pyörivän levyn alla. Lisää perunat, laita kansi päälle ja veivaa noin 1 minuutin ajan niin perunankuorija hoitaa loput! Kuorija hoitaa noin 700 gr perunaa tai juureksia kerralla.

Jos haluat lingota salaattia poista raastinterä ja korvaa se mukana tulevalla korilla. Salaattilingolla saat sitten kuivattua huuhdotun salaatin. Voit käyttää myös koria siivilänä.

Nordwik Potatisskalare miljöbild

Perunankuorijaa voi mainiosti käyttää niin päivittäisessä ruoanlaitossa kuin juhlissakin, jotta saat nopeasti valmisteltua tuoreet perunat tai lingottua salaatin. Käytön jälkeen voit kätevästi huuhdella ja pestä tiskiaineella perunankuorijan juoksevan veden alla.

Nordwik Potatisskalare miljöbild

Ruotsalaisen Nordwik:n tuotteet tunnistetaan laadusta ja kestävyydestä pohjoismaiseen ruoanlaittoon luonnonläheisissä väreissä ja ajattomassa designissa. Valikoima koostuu valituista keittiötuotteista, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta ruokakulttuurista. Tuotteet ovat jo joko keittiöklassikoita tai niissä on potentiaalia tulla keittiöklassikoiksi. Voit lukea lisää valikoimasta ja tuotemerkistä Nordwiksweden nettisivuilla.

KitchenTime Magazinesta löydät reseptin ihanaan perunasalaattiin ja kesäsalaattiin mansikoilla, joka sopii täydellisesti kesäisiin ruokahetkiin ja grilliruokaan.

Tuotemerkki: Nordwik
Väri Harmaa
Halkaisija cm
Volyymi cl
Materiaali ABS muovi
Mukana kansi
Konepesunkestävä
Korkeus cm
Leveys/halkaisija 21 cm
Lapsille
Tuotenro: 10129955 / 28238894

Arvostelut

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (3)
6 kuukautta sitten
5
5
5
5
5
Aivan erinomainen tuote uusien perunoiden pesemiseen, nopea ja näppärä.
vuosi sitten
5
5
5
5
5
Pelaa niinkuin pitääkin ja potut puhdistuu hetkessä!
vuosi sitten
5
5
5
5
5
kahden eläkeläisen talouteen sopivan kokoinen,käsin kuoriminen on matkan varrella remppaantuneille käsille "myrkkyä" veivin kääntäminen sujuu vielä hyvin myös mieheni innostui kun on helppo, meillä on sähköllä toimiva isompi kone siinä suurin epäkohta on melu ja liian iso.