Saa ensimmäisenä valikoidut alennukset ja vinkit keittiöön
*Alennuskoodi on henkilökohtainen ja voimassa ainoastaan yli 59€ ostoksissa. Rekisteröitymällä hyväksyt valikoitujen tarjousten & ruoanlaittovinkkien vastaanottamisen sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä KitchenTimelta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa.
Liitymme KitchenTimeen! Kiitämme Makujakaupan vuosistamme ja odotamme innolla muuttoa. Löydät saman, kattavan valikoiman keittiö- ja leivontatarvikkeita KitchenTimelta jo nyt!
Oletko varma, että haluat tyhjentää ostoskorin?
Nykyinen ostoskorisi poistetaan, jos päätät jatkaa näiden tuotteiden kanssa
* vertailuhinta tarkoittaa tuotteen alinta hintaa, joka tuotteella on ollut 30 päivän aikana ennen kampanjan alkamista
Ilmainen toimitus, varastossa
Paksumpi teräs tuo entistä enemmän lämpöä
Ruotsalaisen Nordwiksin "Bakstål 37 cm" on ollut välitön menestys heti julkaisemisesta lähtien vuonna 2018 ja se on siitä lähtien tuonut suurta iloa monille leipää ja pizzaa leipoville asiakkaille. "Bakstål 37 cm" on 0,6 cm paksu, mikä riittää upean tuloksen saavuttamiseen, leivoit sitten pizzaa tai valmistit hampurilaisia. Jos kuulut niihin, jotka tarvitsevat tuotetta monien leipien ja pizzojen perättäiseen paistamiseen, suosittelemme Nordvikin hienointa terästä: Bakstål Premium.
Bakstål Premium on Nordvikin painavin malli, joka koko senttimetrin paksuisella kiinteällä ruotsalaisella teräksellään absorboi suuria määriä lämpöä. Jos joudut paistamaan peräkkäin 5-10 pizzaa tai leipää ja haluat yhtäläisen hienoja tuloksia koko paistamisen ajan, on tämä tuote sinulle tarkoitettu. Kuumenna terästä noin tunnin ajan ohjeiden mukaan ja varmista, että teräs käy täydellä lämmöllä. Huomaa kuinka pizza toisensa jälkeen tulee uunista ulos yhtä hienoilla leopardipilkuilla, niin ensimmäinen kuin kymmeneskin pizza.
Bakstål Premium on erittäin painava tuote, ja se painaa lähes 10 kg. Siksi se vaatii käyttäjältään tiettyä lujuutta asianmukaiseen käsittelyyn, varsinkin kun siinä ei ole kahvoja. Ole varovainen ja pidä tasosta tiukasti kiinni vahinkojen välttämiseksi.
Ruotsalainen teräs pizzaa, leipää ja grilliä varten
Bakstål Premiumin alkuperä on malmissa, jota louhitaan Kirunan kaivoksesta, ja sitä on käsitelty edelleen Norrlandin sisämaassa. Tuloksena on korkealaatuinen tuote, jonka elinkaari kestää yli sukupolvien. Saavuta täydellinen pizzan ja leivän paahtoaste uunissa, aseta taso grillille tai käytä muurinpohjapannuna avotulella. Teräs ei pelkää haasteita, ja sitä voidaan kuumentaa ja jäähdyttää ilman lyömistä tai halkeilua. Tuote, joka on valmis palvelemaan sinua koko elämäsi ajan.
Muuttaa hellan kiviuuniksi
Pizzeriat ja leipomot ovat käyttäneet kiviuuneja vuosisatojen ajan täydellisen koostumuksen saamiseksi pizzan tai leivän valmistamisessa. Tämän Nordwik-leivonta-astian avulla sinulla on nyt mahdollisuus kokeilla samantapaista leivontaa kotona omassa keittiössäsi, tavallisella uunilla!
Periaate on samaan aikaan yksinkertainen ja nerokas: aseta teräs ritilälle uunin yläosaan, noin 5 cm:n päähän grillielementistä. Käännä virta korkeimmalle grillitilan lämmölle ja anna hautua tunnin ajan. Vankka leivontateräs imee lämpöä grillielementistä ja kuumenee äärimmäisiin lämpötiloihin. Aseta pizza terästasolle Nordwikin pizzalapion avulla ja sulje uunin luukku. Aivan kuten kiviuunissa, asiat sujuvat nyt hyvin nopeasti. Seuraa prosessia uunin ikkunan läpi ja ole valmis ottamaan muutaman minuutin kuluttua ulos savuava kuuma pizza, jolla on rapea ja kullanruskea pohja!
Nordvikin leivontateräksen avulla voit vihdoinkin leipoa pizzaa itse kuin olisit ravintolassa! Noin 16 kertaa paremmalla lämmönjohtavuudella pizzauuniin verrattuna saat tuloksia, jotka ovat vakuuttavia. Teräkseen sisäänrakennetun lämmön avulla voit leipoa useita pizzoja ritilällä, jossa ensimmäinen maistuu aina yhtä hyvältä kuin viimeinen!
Leivontateräs kuin paistopöytä
Tavalliset pizzakivet ovat hauraita ja voivat hajota nopeilla lämpötilan muutoksilla ja kovakouraisella käsittelyllä. Nordvikin pohjoismainen ja vankka leivontateräs on jotain täysin erilaista. Aseta se grillille ja saat upean paistopöydän! Täydellinen mereneläville, vihanneksille ja hampurilaisille! Teräs voidaan sijoittaa myös suoraan liedelle, joka toimii induktiolla. Voidaan käyttää myös suoraan avotulella.
Materiaalit ja viimeistely
Nordwik Bakstål käyttää Norrlandissa kuumavalssattua ja malmista louhittua terästä. Terästyyppi on sama mitä käytetään esimerkiksi Muurikassa. Viimeisessä käsittelyssä teräs saa hiotun ja kiillotetun pinnan, joka viimeistellään ja tarkistetaan käsin. Pinta käsitellään lopulta rypsiöljyllä ja tuote menee tämän jälkeen pakkausvaiheeseen. Teräksessä ei siten ole pintakerrosta, joka voisi hajota tai kulua.
Huolto
Huomaa että tuotteella on toimitettaessa sama ominainen teräsväri kuin tuotekuvassa. Jokaisen käyttökerran jälkeen leivontateräs saa yhä tummemman sävyn ja jonkin ajan kuluttua uuden pintavärin.
Terästä voidaan käyttää oikean käsittelyn myötä sukupolvien ajan. Tärkeintä on, että teräs pidetään kuivana ja puhtaana varastoinnin aikana ruostumisen välttämiseksi. Tällöin teräs kestää lähes mitä vaan! Jos terästä on käytetty uunissa, suositellaan että sen annetaan jäähtyä vähintään tunnin ajan käsittelyn helpottamiseksi, minkä jälkeen se voidaan pestä ja kuivata. Jos sitä on käytetty paistinpöytänä ulkona, voit pestä sen kun se on vielä kuuma, jotta ruoanjäämien poistaminen onnistuu helposti. Teräsvillaa ja grillauksen puhdistustyökaluja voidaan käyttää hyödyksi, eivätkä ne vahingoita terästä. Muista aina kuivata teräs jälkikäteen ja varastoida kuivassa paikassa.
Toimitetaan tukevassa kangaslaukussa, jossa terästä säilytetään. Ohjekirja toimitetaan mukana. Teräs on massiivia ja sen paksuus on 1 cm.
Väri | Metalli |
Materiaali | Teräs |
Konepesunkestävä | |
Leveys/halkaisija | 37 cm |
Korkeus | 1 cm |
Tuotenumero | 10210285 / 67304674 |
Väri | Metalli |
Materiaali | Teräs |
Konepesunkestävä | |
Leveys/halkaisija | 37 cm |
Korkeus | 1 cm |
Tuotenumero | 10210285 / 67304674 |