30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Viinijäähdyttimet

Viinijäähdyttimet

Tänne olemme keränneet viinikaapit valikoimastamme. Laaja valikoimamme tarjoaa useita eri malleja ja kokoja. Viinikylmiö tai viinikaappi on täydellinen tuote viinin ystävälle.
0 osumaa / Lajittelutapa:

Lisätietoja Viinikaapit stä

Viinikaapin hankkiminen voi olla iso investointi, joten on tärkeää valita juuri oikeanlainen. Jotkut kylmiöt ja kaapit sopivat paremmin punaviinille, toiset taas paremmin valkoviinille. Osa kylmiöistä on jaettu kahteen osaan ja ne voidaan säätää eri lämpötiloihin, jolloin ne sopivat sekä puna- että valkoviineille. Mieti myös, kuinka monelle viinipullolle tarvitset säilytyspaikan. Kaikki viinikylmiömme ja viinikaappimme ovat tyylikkäitä ja priimalaatuisia. Muotoilu ja ominaisuudet vaihtelevat, joten vertaile eri kylmiöitä ja valitse suosikkisi!

Viinikaapin avulla tiedät tarkalleen, missä lämpötilassa viiniäsi säilytät. Viinikaappi on hyvä investointi, sillä viinin maku voi nousta uudelle tasolle jos nautit sen oikeassa lämpötilassa. Jos säilytät viinipulloa tavallisessa jääkaapissa se on todennäköisesti liian kylmää ja jos säilytät viiniä huoneenlämmössä se on todennäköisesti liian lämmintä. Viinikylmiöt ratkaisevat helposti tämän ongelman.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR