365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Inspiraatio/Oppaat/Friteeraa terveellisemmin kuumailmafriteerauslaitteella

Friteeraa terveellisemmin kuumailmafriteerauslaitteella

Friteerattu ruoka on petollisen hyvää ja osa meistä vihaa sen rakastamista. Päällimmäinen ajatus on, että friteerattu ruoka on rasvaista ja epäterveellistä. Satsaa kuumailmafriteerauslaitteeseen ja pääset eroon tavallisen friteerauksen myötä tulevasta rasvaisesta ja epäterveellisestä ruoasta. Tällä uudella teknologialla voit viimeinkin nauttia terveellisempää friteerattua ruokaa.
keskiviikko 28. helmikuuta 2024
Jaa artikkeli

Kuumailmafriteerauslaite on oikea ”game-changer” friteeratun ruoan suhteen ja toisin kuin tavallinen friteerauslaite, se käyttää vain vähän tai ei yhtään öljyä. Ruoasta tulee siten paljon terveellisempää ja vältät sen vaivan mitä ruoanvalmistuksesta seuraa, kun joudut selvittämään ylijääneen friteerausöljyn jäämät.
 
Tällainen suljetun tilan ruoanlaitto, joka on kuumailmafriteerauslaitteen ansiota, tarkoittaa ettei ruoanlaitosta synny raskasta ruoankäryä, jota seuraa tavallisesta friteerauksesta. Kuumailmafriteerauslaitteella vältät öljyroiskeet tuoleissa ja lattialla, jotka ovat yleisiä perinteisen friteerauksen yhteydessä.
 
Millaisia tuloksia saat kuumailmafriteerauslaitteella verrattuna tavalliseen friteerauslaitteeseen? Koska et upota raaka-aineita öljyyn, ei niistä tule täysin uppopaistetun kaltaisia. Kuoresta tulee rapea, mutta ei rasvaa tihkuva. Yksi esimerkki tästä on bataatti-ranskalaiset: niihin tulee selkä kuori ja ne ovat herkullisen kypsiä sisältä, toisin kuten uppopaistaessa, jolloin sisuksesta tulee rasvainen. Pekoniin kääritty viikuna on toinen hyvä esimerkki: pekoni saa kunnollisen paistetun kuoren ja rakenteen, kun taas viikuna kypsyy koostumukseltaan pehmeäksi. Monet kokevat, että raaka-aineiden omat maut nousevat selkeämmin esiin, kun friteerausöljy ei ole osa yhtälöä.
 
Voit tietenkin lisätä hieman öljyä tai friteerata jo rasvaisia ruoka-aineita kuumailmafriteerauslaitteessasi. Rasva lisää makua ja usein lusikallinen öljyä ruoanvalmistuksessa, esimerkiksi vihanneksiin tai juureksiin, antaa hyvin makua, vaikkakaan öljy ei ole välttämätöntä. Ylimääräinen rasva tippuu friteerauskorin läpi säiliöön ruoanvalmistuksen yhteydessä.
 
Tee terveellisimpiä ranskalaisia jopa 80% vähärasvaisempina. Sijoita kuumailmafriteerauslaitteeseen jo tänään!

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR