Joustavalla ja suhteellisen kapealla terällä varustettu veitsi. Veitsi on hyvin mukautuva, mikä helpottaa kalan fileointia. Se mahdollistaa helpon pääsyn leikkaamaan kalan nahan alta ja ympäri luita. Voit myös käyttää veistä lihan ja siipikarjan karsimiseen.
Haluatko tietää enemmän yleisveitsestä? Gibrandin veitsioppaassa Globalin lähettiläs Sebastian Gibrand näyttää, miten veistä käytetään oikein ja käy läpi, mihin raaka-aineisiin se sopii.
GLOBAL
Global, tai Global Classic, on laajin ja tunnetuin Global-sarja. Sarjassa on lukuisia teräviä veitsimalleja, kaikkea lihakirveistä joustaviin fileointiveitsiin, vihanneshakkeihin ja pieniin kuorintaveitsiin. Veitset on valmistettu yhdestä teräskerroksesta ja ne tunnistaa mustilla pisteillä varustetusta kahvasta. Sarjassa on myös työvälineitä ja tarvikkeita, jotka auttavat sinua säilyttämään terävyyden keittiössä.