x
x
Oletko varma, että haluat tyhjentää ostoskorin?
Nykyinen ostoskorisi poistetaan, jos päätät jatkaa näiden tuotteiden kanssa
* vertailuhinta tarkoittaa tuotteen alinta hintaa, joka tuotteella on ollut 30 päivän aikana ennen kampanjan alkamista
Varastossa, välitön toimitus
Nordwikin hiiliteräspannut valmistuvat yhdessä Espanjan johtavista hiiliteräksisiä paistoastioita valmistavista tehtaista. Ne ovat kestäviä, painoltaan kevyitä pannuja, joissa on nopea lämmönsiirto. Hiiliteräspannut ovat arvostettuja niin ammattilaisten kuin kotikokkien keskuudessa ympäri maailman.
Ennen ensimmäistä käyttökertaa
Pannu toimitetaan kovalla vahakerroksella kapseloituna. Vaha ei ole vaarallista, mutta se tulee poistaa pannusta ennen ensimmäistä käyttökertaa. Täytä pannu vedellä ja anna veden kiehua voimakkaasti levyllä muutamia minuutteja. Kaada vesi pois pannusta varovasti ja pese sitten pannu astianpesuaineella.
Miksi kannattaa valita hiiliteräs?
Hiiliteräksestä valmistetut paistinpannut ovat monelle itsestään selvä valinta lihan, kalan ja vihannesten paistamiseen. Tavallinen pinnoitettu pannu kestää matalat ja keskilämpöiset paistolämpötilat, mutta hyvin korkeat lämpötilat voivat vaikuttaa niiden pinnoitteeseen ja päästää ruokaan vahingollisia aineita. Hiiliteräspannua puolestaan voidaan lähestulkoon hehkuttaa, minkä ansiosta se on erinomainen valinta, kun valmistettavaan raaka-aineeseen halutaan saada aikaan kaunis paistopinta. Lämmönkestävyyden suhteen hiiliteräs vastaa suurelta osin valurautaa, mutta hiiliteräspannu on painoltaan paljon valurautapannua kevyempi.
Kuinka hiiliteräspannua käytetään
Joillekin on erittäin tärkeää ”sisäänpolttaa” uusi hiiliteräspannu ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä tapahtuu voitelemalla pannu öljyllä (mieluiten pellavansiemenöljyllä tai rapsiöljyllä), minkä jälkeen pannu lämmitetään asteittain kunnolla, useampaan kertaan toistaen. Lämpö käynnistää polymerointiprosessin: öljy kovettuu ja muodostaa täysin luonnollisen tyyppisen, tarttumattoman nonstick-pinnoitteen. Pannun ”sisäänpolttamiseen” on olemassa monia eri tapoja. Tältä sivulta löytyy ohjevideo, jolla näytetään yksi tavoista.
Toiset puolestaan sivuuttavat sisäänpolttamisen kokonaan ja aloittavat ruoanvalmistuksen suoraan uudella pannulla. Mikäli pannua hoidetaan, siitä tulee ajan saatossa aina vain parempi riippumatta siitä, kummalla tavalla se otetaan käyttöön.
Hoito-ohjeet
Vältettäviä sudenkuoppia on pääasiassa kolme:
Materiaali | Hiiliteräs |
Väri | Metalli |
Induktio | |
Päällyste | Ilman pinnoitusta |
Leveys/halkaisija | 20 cm |
Tuotenumero | 10225876 / 68658527 |
Materiaali | Hiiliteräs |
Väri | Metalli |
Induktio | |
Päällyste | Ilman pinnoitusta |
Leveys/halkaisija | 20 cm |
Tuotenumero | 10225876 / 68658527 |
Aase Resman
2020-11-11
Näytä enemmän
Anita Gille
2021-02-16
Näytä enemmän
Bo Warming
2020-11-22
Näytä enemmän
Carina Magnbrant
2020-12-24
Näytä enemmän
Daniel
2022-11-08
Näytä enemmän
Eva-Karin Dalung
2021-12-27
Näytä enemmän
Leif Glavstedt
2021-11-01
Näytä enemmän
Linda El-Hajj
2022-01-16
Näytä enemmän
Olle Stener
2020-11-15
Näytä enemmän
Staffan Rodgren
2022-04-01
Näytä enemmän