Nopeat minipizzat cocktailjuhliin
Mitä tarvitset:
1 valmis pizzataikina
200g parmakinkkua
10 aurinkokuivattua tomaattia
5 punaista ja keltaista cocktailtomaattia
4 rkl pinjansiemeniä
1 rulla vuohenjuustoa, mini
1 purkki tomaattikastiketta
Juustoraastetta
Tuoretta basilikaa
Rucolaa
Mitä tarvitset minipizzoihin parmakinkulla:
Tomaattikastiketta
Juustoraastetta
Parmakinkkua
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Rucolaa
Pinjansiemeniä
Mitä tarvitset minipizzoihin vuohenjuustolla:
Tomaattikastiketta
Vuohenjuustoa
Cocktailtomaatteja
Basilikanlehtiä
Pinjansiemeniä
Miten teet:
1. Laita uuni 225 asteeseen.
2. Rullaa pizzataikina ja leikkaa taikinasta pieniä ympyröitä esim. lasin avulla. Vaihtoehtoisesti leikkaa taikina pieniin palasiin ja kauli palat minipizzoiksi joiden halkaisija on noin 8 cm. Laita pizzat leivinpaperilla päällystetylle pellille.
3. Levitä tomaattikastiketta jokaiselle pizzalle ja levitä juustoraastetta puoleen pizzoista ja laita siivu vuohenjuustoa toiseen puoleen pizzoista. Laita uuniin noin 10 minuutiksi.
4. Ruskista pinjansiemenet kevyesti ja leikkaa aurinkokuivatut tomaatit ja cocktailtomaatit siivuiksi.
5. Ota pizzat uunista ja jaa parmakinkku, aurinkokuivatut tomaatit, pinjansiemenet ja rucola niiden pizzojen päälle, jossa on juustoraastetta. Jaa cocktailtomaatit, pinjansiemenet ja basilikanlehti pizzoille, joissa on vuohenjuustoa.
Valmis tarjoiltavaksi!