Saa ensimmäisenä valikoidut alennukset ja vinkit keittiöön
*Alennuskoodi on henkilökohtainen ja voimassa ainoastaan yli 59€ ostoksissa. Rekisteröitymällä hyväksyt valikoitujen tarjousten & ruoanlaittovinkkien vastaanottamisen sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä KitchenTimelta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa.
Liitymme KitchenTimeen! Kiitämme Makujakaupan vuosistamme ja odotamme innolla muuttoa. Löydät saman, kattavan valikoiman keittiö- ja leivontatarvikkeita KitchenTimelta jo nyt!
Oletko varma, että haluat tyhjentää ostoskorin?
Nykyinen ostoskorisi poistetaan, jos päätät jatkaa näiden tuotteiden kanssa
VARASTONTYHJENNYS: Jopa 80 % alennus KAIKESTA*! Juuri nyt toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Osta alesta nyt»
Mette Blomsterberg on tanskalainen kondiittori Kööpenhaminasta. Hän toimi kauan pääkondiittorina kuninkaallisessa ”Sølystissä”, mutta nykyään hänellä on oma kahvilansa ja konditoriansa. Hän julkaisee myös tasaisin väliajoin kakku- ja jälkiruokakirjoja ja on tuttu näky television jälkiruokaohjelmissa.
Filosofia
Blomsterbergin arvoihin kuuluu intohimo makeisia ja herkkuja kohtaan – erityisesti sellaisten herkkujen, joista välittyy sinnikkyys, tyytyväisyys ja nautinto. Visiona on olla poikkeuksia tekemätön tuotemerkki, joka ammattitaidolla ja ylpeydellä pitää huolen niistä asioista, joita laadukkaat ateriat tuovat elämäämme. Yrityksen tavoitteet rakentuvat maalaisjärjelle, intohimolle, läsnäololle sekä rehellisyydelle. Tuotteiden laadusta ollaan äärimmäisen tarkkoja ja ylpeitä.
Nettisivuillaan Mette Blomsterberg jakaa erilaisia vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla jälkiruokien ja herkkujen valmistaminen helpottuu, mutta myös muuttuu ammattitaitoisemmaksi. Hän kertoo mm. Miten marsipaaniruusu valmistetaan, miten tehdään omia suklaakonvehteja tai vaniljasokeria ja antaa käytännöllisiä vinkkejä suklaan sulattamiseen sekä marsipaanin käyttöön esimerkiksi kakuissa.
Kesää varten Blomsterbergin sivuilta löytyy näppärä vinkki yksinkertaisen, mutta hyvän jälkiruoan tai välipalan valmistamiseen. Aineksia tähän tarvitaan vain neljä: jogurttia, mysliä ja kesän marjoja, kuten vadelmia tai mustikoita! Kätevä vinkki yogurtin saamiseen siististi lasin pohjalle on käyttää pursotinpussia (joita löytyy myös kertakäyttöisinä) ja pursottaa jogurttia sopiva määrä sen avulla pohjalle. Näin lasin reunat ja sivut pysyvät puhtaina ja tarjoilu näyttää siistimmältä. Jogurtin päälle kasataan ensin mysliä ja sen jälkeen lasi kuorrutetaan eri marjoilla.
Vuodesta 2013 lähtien Mette on myös valmistanut leipomiseen sopivia tuotteita Blomsterberg tuotemerkin alla. Mette Blomsterbergin keittiövälinevalikoima koostuu kirjojen lisäksi erilaisista kakkuvuoista, leipomisvälineistä, padoista, pannuista sekä pienistä kakkujen koristeluun ja valmistamiseen tarkoitetuista apuvälineistä. Tavoitteena on tuoda kauniiden jälkiruokien valmistaminen lähelle ihmisiä, sillä oikeiden tuotteiden avulla leipominen ja herkkujen teko onnistuu taatusti paremmin!