Turvallinen verkkokauppa

Me Kitchentimella takaamme sinulle turvallisen ostoprosessin jossa tietosi eivät missään vaiheessa joudu vääriin käsiin. Haluamme, että tunnet olosi täällä yhtä turvalliseksi ja varmaksi kun asioidessasi fyysisessä kaupassa.

Ruotsissa meille on myönnetty ”trygg e-handel” sertifikaatti joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa turvallista verkkokauppaa. Saadaksemme kyseisen tunnustuksen olemme tehneet sopimuksen jossa lupaamme seurata tiettyjä vaatimuksia jotka vaaditan jotta yritys voi saada turvallinen verkkokauppa sertifikaatin. Olemme saadaksemme sertifikaatin käyneet läpi tarkistuksen jossa on varmistettu, että henkilötietojemme käsittely on luottamuksellista ja että maksuprosessimme on turvallinen.

Maksukumppanimme Klarna käsittelee kaikki maksut sivujemme kautta. Yhtiö täyttää PCI DSS kriteerit ja sillä on SSL-sertifikaatti joka takaa turvallisen asioinnin verkossa. Voit maksaa myös laskulla jolloin voit maksaa tilauksen vasta kun olet saanut tuotteet. Takaamme sinulle myös 90 päivän avokaupan ja helpon palautuksen joten jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseesi voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.  Takaamme siis sinulle:

  1. Turvallisen ja varman tietojen käsittelyn
  2. Turvallisen maksuprosessin
  3. Mahdollisuuden maksaa laskulla
  4. 30 päivän avokaupan ja helpon palautuksen

Jos sinulla on kysymyksiä koskien verkkokaupan turvallisuutta tai muita asioita vastaamme mielellämme kysymyksiin sähköpostitse: asiakaspalvelu@kitchentime.fi